K fotbalu mě dovedl spolužák , říká Petr Kučera

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Petr Kučera z Věchnova, který přispěl gólem k výhře svého týmu nad Hamry B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji Radime. Zápas s Hamry se nám povedl náramně. Vyhráli jsme 7:0, takže po všech směrech spokojenost. Dle mého rozhodlo to, že se nám celkem rychle podařilo vstřelit 3 góly a Hamry odpadly. Od 15. minuty jsme hráli proti již odevzdanému týmu, o to to bylo snažší.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Moc jsem spokojený nebyl, protože po dopoledním fotbálku s věchnovskými veterány, mě začal po jednom souboji tahat úpon, kdesi mezi sedacím svalem a ..., takže mě to celkem limitovalo při běhu. Každopádně jsem rád, že jsem se zapsal mezi střelce po krásné Soudyho nahrávce. Tento pocit už moc často nezažívám (smích).
Nyní vás čeká zápas s Křovím. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Uspokojí nás jedině výhra. Máme teď silný a ambiciózní tým, který šlape a jedeme si pro 3 body. Všechno ostatní pro nás bude ztráta, i když má Křoví solidní obranu. Uvidíme.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl spolužák ze ZŠ někdy ve 3. třídě. Byl z Věchnova a už nějaký ten pátek za žáky nastupoval .Za žádný jiný tým než ve Věchnově, jsem nikdy nehrál. Dycky Věchnov.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Na MS mě moc bavil souboj Mesii vs. Mbappé. Dále pak Víťa Hulák a když byl na vrcholu Ronaldinho, nebylo nic lepšího, než ho sledovat, jak se fotbalem baví a co umí s balonem.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
TJ Věchnov, Zbrojovka, Barca
Jaké máš koníčky?
Rodina, hokej za HCHP Rožná, kolo, dům, pes, ...
Který filmový žánr vyhledáváš?
Líbí se mi klasické české komedie, ale nedávno jsem zhltnul i Hru na Oliheň!
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
V jídle nejsem nikterak vyhraněný. Chutná mi dobrý gulášek, svíčková od maminky a manželky, těstoviny snad na všechny způsoby a taky Indie. Ostatně, já sním všecko. Jen teda kuřecí pařáty jak si pravidelně dává Onek v restauraci u Libora, to bych nedal (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.