Po sportovní stránce jsem se tady stal určitě lepším fotbalistou, než jsem byl, tvrdí Maksym Bezukh

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Hlasování opanoval Maksym Bezukh. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V zápase s Hradištěm jsi vstřelil gól a na jeden si přihrál. Za jeden poločas dobré skóre, co říkáš?
Ano, skóre je to pěkné, ale kdybych řešil některé situace lépe, mohl jsem i za ten krátký čas nějaký gól nebo asistenci přidat.
Nastoupili jste proti v té době poslednímu týmu tabulky. V čem byl v zápase podle tebe mezi týmy největší rozdíl?
Myslím si, že největší rozdíl byl vidět v chuti do hry, kterou jsme měli větší než soupeř. Celkově jsme v zápase šli více za vítězstvím.
Jakými týmy a úrovněmi soutěží jsi prošel na Ukrajině? Zkus porovnat styl hry v obou zemích.
Na Ukrajině jsem hrál jen ve dvou týmech a to v Ball Master a OKKO Charkov. Podle mě je styl hry na Ukrajině a v Česku dost podobný. V obou zemích je hra založena na týmovém výkonu.
Přestoupil jsi z Ukrajiny, kdy ses rozhodl pro odchod do Česka a následný výběr právě Rapidu?
Rozhodl jsem se odejít v zimě. Na Rapid jsem chvíli v zimě chodil koukat, jelikož to mám blízko. Líbil se mi jejich styl hry, obětavost týmu i trenérský štáb, a právě proto jsem zkusil právě Rapid.
Na Rapid si přišel teprve před rokem. Jak tu zatím působení hodnotíš ze sportovního i lidského hlediska?
Po sportovní stránce jsem se tady stal určitě lepším fotbalistou, než jsem byl, hlavně co se týče taktické stránky. Za to můžu vděčit trenérům i klukům v týmu, kteří mi od začátku pomáhali s aklimatizací.
Už jsi za necelý rok stihl poznat Plzeň. Co tě tu zaujalo? Už tě například spoluhráči vzali za zábavou do nějakého klubu?
Určitě jsem Plzeň nepoznal celou, ale co jsem zatím stihl, tak musím říct, že je to moc hezké město. Samozřejmě s týmem už jsem v některých klubech byl.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.