Barva se mi malinko smyla do oranžové a když se nás trenér ptal na přezdívku, tak mě nenapadlo nic jiného než Mrkev, prozradil Jakub Čarda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Jakub Čarda ze Slovanu. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání s Ledci jste nakonec těsně zvládli, jak jsi utkání viděl?
Celý zápas se nám dařilo udávat tempo hry. Vycházela nám kombinace již z vlastní poloviny a z toho jsme v prvním poločase těžili nejvíc. Druhý poločas jsme začali dobře. Dokázali jsme vstřelit druhý gól a hráli jsme v klidu. Na konci jsme udělali 2 chyby a inkasovali, ale jinak velmi dobrý zápas.
V zápase jsi vstřelil dva góly. Popiš ony dvě brankové situace.
První gól padl po dobrém uniku po lajně hřiště od Marka Vojty, který mi balon přihrál po lajně a já jsem si to namířil přímo do vápna kolem bránícího hráče. Ve vápně jsem se rozhodl to vzít na sebe a vystřelil jsem levou nohou na zadní tyč 1:0. Druhý padl z rohového kopu. Po zmatku ve vápně se balón dostal až ke mně na malé vápno, kde jsem byl překvapivě sám a úkol už nebyl těžký, trefit odkrytou polovinu branky.
V létě jsi přišel z dorostu Senca. Měl jsi o budoucím angažmá jasno nebo si jej řešil až na poslední chvíli. Jak se pak přestup právě na Slovan seběhl?
Nabídku ze Slovanu jsem měl již dříve a když jsem skončil na Sencu, vybíral jsme mezi dvěma týmy. Po pár trénincích na Slovanu bylo jasno.
Jaký rituál tě na Slovanu čekal jako nově příchozího hráče při zápisném. Bylo to něco speciálního nebo klasika v podobě zpívání, recitovaní a podobně?
Spíše klasika…nic velkého.
V mládežnických kategoriích na Sencu se ti říkalo mrkev, jak se tato netradiční přezdívka zrodila?
Přezdívka se zrodila když jsem byl malý kluk. Hrál jsem za Viktorku a měli jsme na novou sezónu nového trenéra, který chtěl aby každý z nás měl nějakou přezdívku. Já toto léto měl obarvenou hlavu na červeno, barva se mi malinko smyla do oranžové a když se nás trenér ptal na přezdívku, tak mě nenapadlo nic jiného než Mrkev.
Hraješ i futsal. Takhle kombinace je docela populární. Za co hraješ a jak ti jde časově zvládat oba sporty?
Futsal hraji za Interobal. Časově to není tak hrozné. Futsal vlastně začíná těsně před zimní pauzou. Takže skončí fotbalové zápasy a přidají se dva tréninky futsalu a turnaje.
Podívejme se do týmových pokut. Prozraď příklad nějakých, které už sis vysloužil nebo tě například teprve ve spojení s rozhovorem čekají.
Jedna z klasik je samozřejmě překopnutí ochranné sítě za brankou, což známe asi všichni. Ale u nás na to máme mistra Maxe Pernta. A co se týče rozhovoru, tak kluci v šatně říkali něco o 300 korunách za výhru hráče kola a za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.