Věřím, že na konci sezóny budeme na bedně, říká David Starý

Hráčem kola se stal podle vašeho hlasování David Starý z Věchnova, který má z brankářů soutěže už nejvíce čistých kont. Minulé kolo si připsal další a byl za to obdarován tímto oceněním a velmi zajímavým rozhovorem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k těsnému vítězství nad Křovím, měl jsi hodně práce?
Moc děkuji za gratulaci a děkuji všem za hlasy v hlasování. Velké díky patří hlavně klukům přede mnou v poli, kteří se poctivě vraceli a hodně střel zblokovali, takže jsem práce měl minimum oproti jiným zápasům a kdyby sudí pískl tu penaltu tak bych v této anketě nebyl. Takže se omlouvám všem, co o víkendu podali životní výkony, které na tu moji nulu neměli. (smích)
Byla to už tvoje 4. nula v sezóně, nejvíc ze všech, čím to je?
To je sice pravda, že těch nul mám nejvíce a jak se nám to daří někdy nechápeme i my sami, ale těch gólu co jsme dostali celkově není nic moc a z top 7 máme nejvíce obdržených gólu. Nejvíc mě mrzí 5 gólů v Křižanově a čtyři v Radostíně.
Co děláš mimo fotbal?
No jsem zaměstnán jako úředník na městském úřadě v Bystřici nad Pernštejnem a po práci, práce okolo domu a hlavně s dětmi. Starší syn začal chodit do školy takže domácí úkoly a tak.
Jaké máš koníčky?
No času moc není, takže krom fotbalu se občas utrhnu na kolo a nebo na horskou turistiku.
Jakému klubu fandíš? Případně jsi slávista nebo sparťan?
Ani jedno ani druhé. I díky mé fotbalové minulosti nemohu jinak a pro mě je top FK Pardubice no a z top 3 české ligy díky dobrému zlatavému moku fandím Plzni.
Nějaký hráčský idol, nebo oblíbený hráč?
Jéjej, těch bylo a je, teď asi Manuel Neuer, Bezchybný Smolík, střídající Kolbábek, červený Bílek, Malej Mozart, Onek, Víťa, Kačák atd.
V sobotu přijedete do Ujčova na derby, odvezete podle očekávání všechny body?
No do Ujčova samozřejmě jedeme vyhrát, to ani jinak nejde, ale předpokládám, že to bude velmi těžký zápas, protože se Ujčov proti nám umí vždycky vyhecovat, hrát dobře a podat výkon sezóny, takže uvidíme. Je to kulatý a věřím ve výhru.
Aktuálně jste pátí, vyšvihnete se ještě trochu výš?
No kdybychom se scházeli na zápasy a tréninky, tak by to reálné bylo, ale naše smutná docházka a seznam zranění nám k vyšším příčkám moc šancí nedává, ale věřím, že na konci sezóny budeme na bedně.
Jak často s týmem trénujete?
Jednou ale dvou fázově, ta druhá fáze bývá kolikrát náročnější. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.