Krakovany do Okresu patří, říká Hráč kola Pavel Myška z Krakovan

Třetí sezonu působí v defenzivě Krakovan. Zahrál si i za Nučice, Starý Kolín, Týnec či legendární AFK Kolín. Hrdý fanoušek Slavie Praha, ale i vášnivý motorkář. Hráč kola Pavel Myška vypráví v online rozhovoru pro náš web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství v anketě Hráč kola, jaké byly bezprostřední pocity, když jste to zjistil?
Když jsem zjistil, že jsem vyhrál Hráče kola byl jsem překvapen, vůbec jsem to nečekal. A popravdě jsem byl rád, že jsem byl nominovaný do sestavy kola. Už to pro mě byl velký úspěch. Tohle je jen třešnička na dortu.
Krakovany začaly jarní část sezony výhrou, jaké jsou týmové ambice? Je to setrvání v Okresu?
Týmové ambice pro letošní sezónu jsou setrvání v okresu a co nejvíce se přiblížit týmům z popředí tabulky. Krakovany do okresu prostě patří!
Koho považujete za největšího kandidáta na postup do 1.B třídy?
Kandidátů je spousta, nikdy nevíte, co jaký tým může postihnout, třeba jako nás na podzim všechna ta zranění. Ale asi největším favoritem je Český Brod.
V prvním utkání jste vypadali jako tým dobře fyzicky, jaká byla zimní příprava?
Zimní příprava byla náročná, ale měla svá pozitiva. První zápas jsme vyhráli a chceme tak pokračovat i nadále. K tomu směřovala i naše příprava.
Na podzim decimovaly kádr Krakovan zranění. Bylo pro Vás největší posilou to, že se uzdravili opory týmu?
Ano! Za mě je super, že jsou všichni zdraví. Potýkali jsme se ze spousty zraněními a teď když jsme všichni zase v pořádku máme silnější tým, a to je to nejdůležitější.
Krakovany mají tři týmy mužů, je právě tohle výhoda, pokud se u prvního mužstva někdo zraní, nebo fungují zcela nezávisle na sobě?
Fungujeme jako tým, máme široký kádr, a proto je dobře, že je kam sáhnout, když se někdo zrání apod.
Ondra Černý v reportu o zápase s Tuchorazí řekl, že jste vládl v hlavičkových soubojích. Je to něco, v čem vynikáte odjakživa, nebo to přišlo až s věkem?
Nevím, jestli vládnu, to je od Ondry moc hezké a děkuji mu. Myslím, že se v hlavičkových soubojích cítím dobře, ale určitě to přišlo až s věkem a po přestupu do Krakovan se to ještě zlepšilo a můžu za to jen poděkovat celému trenérskému týmu, vedení, a hlavně svým parťákům z týmu.
V kariéře jste si kromě Krakovan zahrál i za Týnec, Nučice, Starý Kolín či legendární AFK Kolín, kde se Vám líbilo nejvíce?
Nejvíce se mi líbí v Krakovanech. Máme super zázemí, přístup vedení a trenérů je skvělé. Jsme skvělá parta, kromě toho, že jsme spoluhráči jsme také kamarádi, a to je za mě to nejdůležitější. Samozřejmě i ostatní kluby měli co do sebe, ale v Krakovanech se cítím nejlépe.
Dočetl jsem se, že máte mimo jiné dvanáctiletého syna, hraje také fotbal po vzoru otce? Případně hodnotí Vaše výkony na hřišti?
Ano, můj syn také hraje fotbal a samozřejmě mu nejvíce vyhovuje hra na stoperu. Můj syn mě dokáže pochválit a také dost kritizovat. (smích) Po každém zápase mi řekne, že jsem hrál dobře a že chce být jako já, a to mě těší.
Co pro Vás znamená fotbal?
ŽIVOT! Nedokážu si představit, že bych ho nehrál a že budu muset jednou skončit. Je to strašná představa.
Jak byste popsal sám sebe jako hráče?
Úplně nevím, jak mám odpovědět. Jediné, co mohu říct je, že jsem pracovitý a pro tým udělám úplně všechno a na hřišti nechám vše!
Prý jste velký fanoušek motorek, pochlubíte se nějakým zajímavým kousek ze sbírky?
Motorek jsem měl více, ale nejvíce si vážím Jawy 350/638 Twin sport a teď cestujeme s manželkou na Kawasaki KLV 1000.
Co dělá Pavel Myška, když se zrovna neprohání pro zeleném pažitu?
Těch dní, kdy se neproháním po trávníku je málo, snažím se na sobě makat, takže většinou mám volno jen jeden den, maximálně dva. Samozřejmě se to snažím skloubit s rodinou. A jinak kromě času stráveného s rodinou jezdím na zápasy svého milovaného klubu SK Slavia Praha. Je ale pravdou, že jsme fotbalová rodina, takže nás fotbal nijak neomezuje.
Jste hrdý fanoušek Slavie Praha, jaké pro Vás byly poslední roky plné úspěchů, když vezmeme v potaz temné roky na chvostu ligové tabulky?
Už od mala jsem hrdý fanoušek. Takže jsem na kluky hrdý po celou dobu. A jak asi všichni víte nejsou jen roky plné úspěchu. Ve fotbale je to, že jednou jste nahoře a podruhé zase dole, může se stát cokoliv. Ale samozřejmě když se daří, tak je to neskutečné. Zážitky za poslední roky se Slavií jsou fantastické, jsem pyšný na klub, co dokázal a že se stále pereme o první příčku ve Fortuna lize. Věřím, že letos titul bude náš! SKS FOREVER!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.