Martin Sklenařík - Lákala by mě trenéřina

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím, co se změnilo u vás od našeho podzimního rozhovoru?
Myslím, že nic, možná jsem o pár kilogramů lehčí. (smích)
Vyhrál jste hráče kola. Sledoval jste hlasování a hecoval jste fanoušky, aby pro vás hlasovali?
Já ani nevěděl, že jsem nominovaný, než mi přišla vaše gratulace. (smích)
Jak jste byl spokojen se svým výkonem? Na stupnici jedna až deset byste jej ohodnotil jak?
Hrál jsem po delší době, a výkon ještě nebyl dle mých představ. Hlavně na kondici je třeba zapracovat, takže bych si dal šestku.
Zaskočil vás nějakým způsobem soupeř z Malých Hoštic. Který hráč vám dělal největší problémy? Který okamžik zápasu převážil závaží zápasu na vaši stranu?
Zaskočil, ve chvíli když vyrovnali před poločasem na 2:2. Výborně jim hrál střed a jejich obranná stálice Jan Droppa, se kterým je to vždy v souboji o balón těžké. Myslím, že zvrat přišel střídáním, čerstvými silami na naší straně, a třetí branka nás zase nakopla.
Jaký byl vůbec průběh tohoto zápasu, který skončil tříbrankovou výhrou vašeho týmu?
Podařilo se nám rychle vstřelit dvě branky, což bylo super, ale soupeř vzápětí snížil a do konce poločasu vyrovnal. Do druhého poločasu jsme si hodně v kabině řekli a začali zase přebírat hru, podařilo se nám dát třetí gól, což bylo zlomové a navíc ještě přidali dvě branky do konce. Soupeř byl ale kvalitní a hrálo se nahoru dolu se spoustou šancí.
Vsítil jste dvě branky. Popište nám, jakým způsobem padly? Kolik branek za sezónu chcete vsítit?
Na první branku jsem dostal balon na polovině hřiště a jen jsem si prodloužil přes obránce a šel sám na bránu a i se štěstím jsem poslal levačkou míč k pravé tyči kolem gólmana. Na druhou branku jsem dostal hezký čechraný centr od Saši na zadní tyč a stačilo jen uklidit hlavou do brány.
Kolega z kabiny se ptá, zda jste si nějaký zásah nechal na nedělní derby proti Břidličné?
Tyto otázky padaly i na úterním tréninku. (úsměv) Pro mě je neméně důležité ,,srdeční derby“ v sobotu v Jindřichově, odkud pocházím, a kde bych chtěl vyhrát. Derby s Břidličnou je v neděli a zatím ani nevím, jestli budu hrát.
Co trenérská kariéra, lákala by vás? A trénoval jste někdy někoho?
Lákala a popravdě by asi i bavila, ale doposud jsem, jednak pracovní vytížeností a stavbou rodinného domu, neměl čas, abych se jí mohl plnohodnotně věnovat.
Kdybyste nehrál fotbal, který sport by u vás vyhrál?
Mám rád a snažím se zapojit do každého sportu a pohybu, ale zatím jsem nenašel sport, co by fotbal převážil.
Co je vaše civilní povolání? A jak jste se k němu dostal?
Má pracovní pozice je koordinátor údržby ve farmaceutické firmě. Na tuto pozici jsem se dostal právě přes údržbu a doporučení bratra, který také pracuje v této firmě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.