Hráč 15. kola OP, Michal Kopecký: "Hlavně když se nemusím moc vracet"

V hlasování o hráče 15. kola OP Kolín zvítězil s těsným náskokem kapitán Slavoje Ratboř, třiadvacetiletý středopolař Michal Kopecký. Svojí střelou pět minut před koncem utkání rozhodl, že všechny body zůstanou domácím. Michal nám ochotně odpověděl na pár otázek. Čtěte dále...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji k titulu hráč kola. Prozraďte nám na začátek, jak a kde jste s fotbalem začínal?
Tak s fotbalem jsem začínal v šesti letech v Ratboři, když mě k němu přivedl náš rodinný známý a můj první trenér Jirka Hovorka. Poté jsem odešel do žáků AFK Kolín a potom do dorostu FK Kolín, kde jsem s dvěma krátkými angažmá v Jablonci a Liberci byl až do konce dorostu. Poté jsem si poranil koleno a od dvaceti let se rozehrávám :), zase v Ratboři.
Který post vám nejvíce vyhovuje?
Vyhovuje mi každý post do ofenzivy, momentálně asi ten režisér hry. Hlavně když se nemusím vracet a mám hodně míč :)
Na kterého trenéra nejraději vzpomínáte?
Asi na trenéry v dorostu v Kolíně, Aleše Majera a Jakuba Stacha.
Jak byste popsal víkendové utkání s Libodřicemi? Jak se Vám hrálo?
Byl to spíš boj než fotbal. Já osobně tento typ soupeřů nemám rád. Přijet se hádat od první minuty s rozhodčím, hrát zákeřně mi nepřijde moc v pořádku. Takže mně se moc dobře nehrálo a ani to člověka nebaví, ale bohužel takových nefotbalových soupeřů je v okrese víc.
Dal jste rozhodující gól. Popište ho trochu čtenářům.
Spoluhráč David Kemza mi po faulu na našeho hráče řekl, ať to tam pošlu. Tak jsem ze 40 metrů nakopl míč do vápna, těsně před brankářem skočil a zapadl přesně k pravé tyči. V první chvíli jsem ani nevěděl, že jsem to dal já :)
Jaký jste kapitán? Poslouchají vás spoluhráči?
Jsem kapitán teprve chvíli, takže si na tu funkci teprve zvykám. Je to samozřejmě větší zodpovědnost a lidé vás také více sledují. Mladý docela poslouchají, u starých je to horší, ale vždycky si je nějak srovnám! :)
Co děláte v soukromí?
Jsem živnostník, takže podnikám s čím se dá :)
Trpí vám přítelkyně častou nepřítomnost kvůli fotbalu?
V tomhle je přítelkyně úžasná. Nejenom že to trpí, ale kromě povinného dívaní se na fotbal v televizi :) mi dokonce i někdy připravuje tašku na fotbal :)
Jaké máte koníčky a záliby mimo fotbal?
Rád hraju tenis a sqash, zalyžuji si, ale hlavní můj koníček je hraní na xboxech.
S jakým cílem pojedete do Plaňan?
Určitě tam pojedeme s tím, že bychom rádi udělali nějaké body, abychom se odlepili od spodní části tabulky. Na podzim jsme je doma porazili, takže nám to budou chtít vrátit. Já hlavně doufám, že to bude pěkný, čistý fotbal a že přijde hodně lidí!
Michale, děkuji vám za odpovědi a přeji hodně budoucí fotbalové krásy

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.