Hráč 19. kola Václav Podivínský: Ve Všestudech jsme správná parta bláznů!

V 19. kole soutěže vzešel z diváckého hlasování po velkém boji vítěz z Všestud. Je jím útočník tohoto sympatického týmu Václav Podivínský. Jak do nového působiště zapadl, se můžete dočíst na následujících řádcích...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Jaký je to pocit?
Děkuju. Pocit mám dobrý, potěšilo mě to. Hlavně chci poděkovat všem co, hlasovali.
Ty jsi kmenovým hráčem Velvar. Jak ses dostal do Všestud?
Jako první mě oslovil trenér Křivánek, který mě zná přes rodiče a prarodiče. Pak za mnou byl Ivoš Lorenc, který se se mnou domluvil a hostování uskutečnil.
Jaká je šance probojovat se do kádru Velvar hrajících krajský přebor?
Šance tam je, ale jde o více věcí, jako je čas, chuť, atd… Ve Velvarech jsem hrál nejvíce za B-tým a za A-tým jsem jezdil, ale tolik možností jsem nedostal a nebavilo mě jen střídat.
Jak jsi zapadl do nového týmu?
Myslím, že velmi dobře. Když jsme s Ivošem hostování domlouvali, tak říkal, že se tam budu hodit. Že je to parta bláznů, tak se tam budu hodit. Ve Všestudech se mi moc líbí, hlavně je výborná parta, s Martinem Růněm jsme dokonce ve Velvarech sousedi, tak do Všestud nejezdím sám.
Mohl bys ohodnotit úroveň našeho okresního přeboru?
Kvalita je dobrá, je to znát, když jsem přešel z III. třídy do Okresu. Je to více fotbalovější.
S kolegou Janíčkem jste vytvořili zajímavou útočnou dvojici – jeden vysoký, druhý hbitý. Jak se vám spolu hraje?
S Filipem se mi hraje v útoku velmi dobře, když tam není, tak mi to nejde. A když zlepší Filip tréninky, tak nám to půjde ještě líp. Jinak se všemi spoluhráči se mi hraje velmi dobře!
Pojďme k poslednímu zápasu, který ti vynesl nominaci do sestavy kola. Jak se ti hrálo?
Hrálo se mi líp než v předchozích zápasech, ale pořád to nejsou výkony, které od sebe očekávám.
Gól jsi vstřelil těsně před koncem a vypadalo to, že je to pro tebe velká úleva. Byla to první branka v novém působišti?
Úleva to byla velká, protože ve třech prvních kolech jsem branku nedal a už bylo na čase. Ve čtyřech přípravných zápasech jsem dal 11 branek a chtěl jsem na to navázat hned v mistrákách, ale zatím se mi to tolik nedaří.
Po úvodní prohře jste vyhráli už třikrát v řadě. Jak jste se vstupem do jarní části spokojeni?
První kolo jsme hodně zaspali, pak se začalo dařit výsledkově a ještě nám chybí herní projev. Myslím, že máme na víc a měli bychom začít hrát jako v přípravných zápasech, pak bych byl spokojený. Ale sestava si musí sednout a pak to půjde, máme na mnohem lepší výkony!
Jaké jsou cíle do zbytku sezony? Jste spokojeni s 6. místem v tabulce? Na čtvrtou pozici Libiše B ztrácíte pouze 2 body…
Cíle jsou už asi splněny, myslím, že po postupu ze III. třídy je 6. místo dobré, ale tým má na víc, takže cílem je v tabulce jít ještě o trochu víc a příští rok mířit na vyšší příčky. Zajímavý bude souboj v Libiši už v tomto kole, kde se bude hrát o lepší místo v tabulce.
Vzpomněl by sis na nejhezčí gól v kariéře?
Spíš nejlepší pro mě, nastoupil jsem do druhého poločasu v A-třídě za Velvary. Hrálo se proti Všenorům, kde hrál Michal Hrdlička s Jirkou Novotným. Prohrávali jsme 5:2 a já v poslední minutě dostal míč a právě Novotný stál vedle mě a řekl "vystřel!" Tak jsem ho poslechl a asi z 30 metrů jsem jí trefil pod břevno, trochu náhoda.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Nějaký vetší fotbalový vzor nemám, ale vždycky se mi líbil Frank Lampard.
Máš nějaký cíl, kterého bys chtěl s fotbalem dosáhnout?
Odvádět ve Všestudech výborné výkony, a aby se nám dařilo. A třeba si za rok zahrát B-třídu...
Děkuji za rozhovor a hodně štěstí do dalších zápasů!
Díky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.