Hráč 20. kola Jiří Guttenberg: Ve Vojkovicích máme šanci uspět!

Již podruhé se vydáváme dělat rozhovor do Mšena k Jiřímu Guttenbergovi mladšímu, který se stal díky svému hattricku do sítě Velkého Borku hráčem kola. Tento mladík hovořil o cílech svého týmu do zbytku sezony i o spolupráci se svým nahrávečem Milošem Stejskalem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě! Na podzim jsme spolu už jeden rozhovor dělali, bylo to ve 4. kole po hattricku do sítě Dolních Beřkovic. Pamatuješ si ještě na ten zápas?
Děkuji. Na takhle povedený zápas se vzpomíná dobře.
Od té doby se po podařených zápasech fotbalisté Mšena pravidelně umisťují na předních příčkách našich anket. Má fotbal ve Mšeně dobrou fanouškovskou základnu?
Co se týče hlasování, tak to vypadá, že ano.
Nyní se ti povedl další hattrick, tentokrát do sítě Velkého Borku, který má nejlepší defenzivu v soutěži. Jak těžké je prosadit se proti nim?
Tohoto gólového příspěvku si vážím o to víc, že se to povedlo právě proti Borku. Beru to jako takové lokální derby, zápasy mají skvělý náboj a tyto zápasy mám rád.
Jaký to byl zápas?
Věděli jsme, že to bude těžký zápas, Borek si vytvořil pár šancí, ovšem do vedení jsme šli my. Bohužel jsme dostali dva slepené góly, ale oklepali jsme se a do poločasu jsme vyrovnali. Ve druhé půli už jsme to byli jen my, kdo střílel góly a vyhráli jsme za tři body, které jsou o to sladší, že jsou právě proti Borku.
Mohl bys čtenářům popsat své branky?
První gól padl po centru z levé strany, který jsem hlavou uklidil k levé tyči. U druhého jsem se po dvou krásných přihrávkách ocitl sám za obranou před gólmanem. A konečně třetí, to jsem měl kliku, že po centru gólman Borku vyrazil míč do mé hlavy, od ní do soupeřovi hlavy a do brány.
Třemi brankami ses dostal na 6. místo tabulky střelců se 13 zásahy. Sleduješ tuhle tabulku?
Ze zvědavosti jsem se na ní podíval a až na prvního střelce Tišic, který hraje svoji střeleckou soutěž, je tabulka velice vyrovnaná.
Za vrchního nahravače máš nyní Miloše Stejskala, který se v naší anketě tentokrát umístil na třetím místě. Jak se ti s ním hraje?
S Mildou se mi hraje velice dobře, je to kvalitní fotbalista, obounohý, takže přihrávky a centry od něj jsou pro celý tým velký přínos.
Soutěž se pomalu dostává do své závěrečné části. Troufnul by sis odhadnout, který tým postoupí a naopak kdo zamíří o patro níže?
Pokud Tišice postup přijmou, tak o prvním místě je jasno. Věřím, že na spodku tabulky to bude ještě boj.
Vy jste v boji o 4. až 10. místo. Jsou to místa, kde by se měl váš tým kvalitativně pohybovat?
Náš boj bych viděl o 4. až 7. místo. Strašně rád bych nás viděl po posledním kole na čtvrtém místě!
Mšeno se na jaře zatím prezentuje nevyrovnanými výkony. Po úvodních třech remízách se silnými soupeři prohra v Dolních Beřkovicích a následně výhra nad Velkým Borkem. Čím to?
Sám nevím. V Beřkovicích jsme do toho zápasu nedali vše. V těch ostatních jsme ukázali svoji sílu, když jsme všechny zápasy otáčeli proti předním okresním týmům.
Vraťme se ještě k šarvátce v Dolních Beřkovicích. K čemu tam z tvého pohledu došlo?
Já byl od šarvátky daleko, takže vlastně nevím.
Jak se chováš v podobných „krizových“ situacích? Jsi kliďas, nebo nejdeš pro ránu daleko?
Na hřišti si nějaké to pošťouchnutí v zápalu hry neodpustím, ale do šarvátky se se svou postavou nepouštím. (smích)
V příštím kole vás čeká další soupeř z horní poloviny tabulky – Vojkovice. Co od zápasu čekáš?
Podobný zápas jako s Borkem. Vojkovice hrají kvalitní kombinační fotbal a bude to opět těžký zápas. Ovšem věřím, že pokud budeme hrát jako proti Borku, tak máme šanci tam uspět!
Děkuji za rozhovor a hodně štěstí do dalších zápasů!
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.