Hráč 16. kola, Filip Kubalík: Všechny góly, které dám, jsou pro moji dceru

Hráčem šestnáctého kola okresního přeboru okresu Kolín se stal třiadvacetiletý útočník Nučic, Filip Kubalík. Filip je oporou svého týmu téměř v každém zápase, spoluhráči spoléhají na jeho střelecké schopnosti. V této sezóně zatím nasázel soupeřům třináct gólů. Ve víkendovém derby s Jevany zatížil konto Tolstikova dvěma brankami. Bohužel to stačilo jen na korekci výsledné prohry. Jak se Filipovi žije s fotbalem si přečtěte dále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, gratuluji k zisku titulu hráče kola. Představte se nejdříve trochu čtenářům. Kdo, kde a kdy vás přivedl k fotbalu?
Fotbal jsem začal hrát Českém Brodě a to v pěti letech, díky mé mámě, která mě přivedla poprvé na hřiště. :)
Kterými kluby jste zatím prošel?
Moje fotbalová kariera začala v pěti letech a to v Českém Brodě, kde jsem hrál čtyři roky na postu útočníka. Poté jsem přestoupil do Kounic, kde jsem hrál také čtyři roky, ale v obraně. Po Kounicích následoval tým z Lysé Nad Labem, kde jsem byl pouhý rok, také na postu obránce. Po odehraném roce jsem odešel do Kolína, kde jsem se strávil tři roky na postu záložníka a obránce. V Kolíně jsem si vyzkoušel dorosteneckou ligu. Z Kolína jsem přešel do Nučic, kde jsem dohrál poslední rok za dorost a potom jsem šel zpět do Kounic. Z Kounic si mě Nučice koupili a v Nučicích jsem nyní a to na postu útočníka. Vyhovuje mi právě toto místo v sestavě, jsem takhle spokojený a přijde mi pro mě nejlepší.
Co vám fotbal dal a co vzal?
Fotbal mi dal mnoho zážitků a životních zkušeností. Jsem moc rád, co všechno díky fotbalu jsem prožil a vyzkoušel si. Nemohu říct, že by mi fotbal vzal něco, co bylo pro mě důležité. Maximálně mnoho času :D
Vítězil vždy fotbal nebo jste koketoval i s jinými sporty?
Mám rád mnoho sportů (hokej, tenis, kolo,...). Ale jednoznačně u mě vyhravá fotbal, který je samozřejmě nejoblibenější.
Jak jste ze svého pohledu viděl víkendové utkání?
Na víkendové utkání jsme se těšili, bohužel jsme ho výsledkově nezvládli. Nezvládli jsme první poločas zápasu, kde jsme soupeři dovolili úplně všechno :( O poločase jsme si řekli, že se zápasem zkusíme ještě něco udělat a že jen tak se nevzdáme. Nastoupili jsme na hřiště a bylo to znát na naší hře a aktivitě. Bohužel jsme neproměnili několik šancí, kde nám samozřejmě chybělo i štěstí. I přes drtivý tlak jsme pouze zkorigovali výsledek. Ze zápasu jsem zklamaný, jelikož je to derby a chtěli jsme ho samozřejmě vyhrát.
Je zápas mezi Nučicemi a Jevany považován za derby? Jaké to jsou zápasy?
Jak jsem říkal v předchozí otázce, zápas mezi Nučicemi a Jevany je vždy napjatý a vyhrocený. Derby s Jevany ani jiné být nemůže ;)
Jak dělíte čas mezi práci, rodinu a fotbal?
Je to velmi těžké, jelikož mám malou dceru, do toho práci a ještě samozřejmě fotbal. Ale dá se to všechno zvládnout, těžce, ale dá :) Moje rodina s dcerou a s přítelkyní mě chodí skoro na každý zápas podporovat, proto jsem moc rád, když trefím branku či se dostavám do šance. Ohromně mi fandí a ve všem, co se týče úspěchu, mě podporují.
Jaké máte záliby mimo fotbal?
Mezi mé koníčky patří cestovaní, sport a rodina :)
Jak vypadá váš den před fotbalovým zápasem?
Před fotbalovým zápasem jsem vždy hrozně nabitý, nemám rád nudný život :) Proto mě nebaví se válet doma na gauči a využívám čas s mou dcerou a přítelkyní, kdy odpoledne před zápasem chodíme na procházky a jezdíme na výlety. Má dcera mě nabíjí impulsem, kdy mi dodá energii, proto každý gól, který vstřelím je pro mou dceru :)
Na který zápas své dosavadní kariíry nejraději vzpomínáte?
Nejraději vzpomínám na zápas, kdy jsem hrál za dorost, hráli jsme proti Spartě a já v tomto zápase vstřelil gól, který rozhodl zápas. I proto jsme proti Spartě 1:0 vyhráli. Vzpomínek mám mnoho. Zahrál jsem si plno turnajů v zahraničí nebo také třeba proti reprezentaci Kostariky. Za mojí fotbalovou kariéru jsem několikrát vstřelil hattrick, i 5 a více gólů v zápase :)
V dalším kole jedete do Libodřic. Co očekáváte? Zatím jste na jaře jen jednou vyhráli...
Ano, na jaře jsme zatím vyhráli jen jednou. Máme na kontě dvě porážky. Prohra v Českém Brodu, kde se nemáme za co stydět a prohra s Jevany, kterou chceme odčinit právě v Libodřicích. Do Libodřic jedeme s jedním jediným cílem a to uhrát tři body. Nečeká nás tam však nic lehkého, ale doufám, že se s tím jako tým popereme a zvítězíme.
Filipe, děkuji za krásný rozhovor a přeji vám mnoho dalších gólů.
I já chci na závěr tohoto rozhovoru poděkovat všem fanouškům za hlasy, které mi poslali. A těm, kteří mě podporují, za důvěru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.