Třetí místo bylo potřeba pořádně oslavit, prozradil Tomáš Vlasák

Tomáš Vlasák se stal posledním hráčem kola právě ukončeného ročníku okresního přeboru. Prvním gólem otevřel účet v Dobráči a Nučice pak dotáhly zápas do vítězného konce a ke kýženému třetímu místu, což v týmu považují za úspěch. A Tomáš byl platným hráčem schopným naskočit na různých postech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji. Vraťme se k utkání v Dobrém Poli. S čím jste do utkání šli?
Tak věděli jsme, že Dobré Pole není momentálně v dobré formě a chtěli jsme aktivní hrou získat minimálně dva potřebné body pro třetí místo. Věřili jsme, že se to podaří.
Jaký byl zápas pro vás osobně?
Nastoupil jsem tentokrát na kraji obrany. Měl jsem možnost si tam více odpočinout a na druhou stranu jsem zase měl dost prostoru pro podporu útoku.Podařilo se mi také vstřelit první gól, netradičně hlavou.
Jste spíš defenzívní nebo ofenzívní hráč?
Nejraději nastupuji v záloze, kde rád útočím. Ale dříve jsem hrával i obranu a tak když je nouze, mohu hrát i vzadu. Zároveň mohu, když je prostor, zaútočit.
Co pro Nučice znamená třetí místo?
Určitě je to úspěch, jsme spokojení. Tři Dvory a Býchory jsou o stupínek výš, na ty jsme neměli, ale jsme rádi, že jsme za sebou dokázali nechat třeba Velim. Takže spokojenost. Měli jsme i štěstí, že se nám docela vyhýbala zranění a vlastně téměř celý ročník jsme odehráli v ideální sestavě. Jen občas někdo chyběl.
Rozlučka se povedla?
Myslím, že výborně. Oslavili jsme třetí, bronzovou příčku. Proběhly nějaké panáky, snad i Filip nějaké dal za korunu krále střelců, které se konečně dočkal.
Jaká byla kvalita letošního ročníku?
Myslím, že celkem vyrovnaná. Týmy dole mě překvapily, že měly málo bodů a třeba i dlouho trvalo než vlastně nějaké získaly. Negativně působilo, že některé zápasy nebyly dohrané nebo vůbec neodehrané. Rezervní týmy jsou nevyzpytatelné, jednou přijedou s torzem a podruhé s nabitou sestavou. Ale to je věcí těch týmů. Samozřejmě to soutěž ovlivňuje, ale nic se s tím asi dělat nedá a je nutné s tím počítat.
V příštím ročníku se objeví nedávní účastníci OP Plaňany a Červené Pečky. Co přinesou do přeboru?
Určitě to bude zase oživení. Obecně uvidíme, jak týmy poskládají sestavy. My dobře potrénujeme a rozhodně zase budeme chtít hrát na čele tabulky.
Čeká vás letní přestávka, jak ji strávíte?
Letní přestávka moc dlouhá není, za pár týdnů začnou zase tréninky, přáteláčky. Těch pár dní volna strávím doma, asi s nějakými výlety. Líbí se mi hodně příroda. Byli jsme například u Hřenska, tam jsou krásné skalní útvary.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.