I přes dobrý start je cíl Vrchoviny záchrana

Hráčem čtvrtého kola MSFL se stal útočník Velkého Meziříčí Tomáš Duba. Ten svoji brankou přispěl ke stíhací jízdě na hřišti svého bývalého týmu Velkého Meziříčí. Vrchovina dotáhla poločasovou ztrátu 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte váš vstup do sezony?
Vstup do sezony se nám určitě povedl. Ještě jsme neprohráli a za každý bod jsme rádi. Jdeme zápas od zápasu a vždy chceme vyhrát.
Jaké jsou vaše cíle v letošní sezoně?
Náš hlavní cíl je záchrana v soutěži. Chtěli bychom hrát střed tabulky, nicméně to bude určitě těžké, ale věřím, že to zvládneme. Bude to boj až do posledního kola.
Čtyři zápasy, čtyři branky. Jak hodnotíte váš osobní start?
Jsem moc rád, že se mi střelecky daří i v této sezóně. Jsem rád za každou branku, ale vždy je to zásluha celého týmu. Branek mohlo být ještě více, ale bohužel jsem neproměnil všechny šance.
Máte nakročeno k překonání loňské mety 17 branek. Jak moc si myslíte, že to je reálné?
Zápasů je více, takže to reálné asi je, ale bude to nesmírně těžké. Pokusím se vstřelit co nejvíce branek a na konci sezóny uvidím kolik jich bude.
Máte za sebou Mol cup se Slováckem. Jaký to byl zápas?
Byl to hodně náročný zápas. Slovácko hrálo v plné sestavě a nedalo nám moc šancí. Byla to pro nás velká zkušenost a jsem rád, že jsme mohli odehrát takový zápas proti prvoligovému soupeři.
Dal jste branku při stíhací jízdě proti vašemu bývalému týmu. Mohl byste přiblížit, jak to vypadalo v kabině po srovnání z 0:3 na 3:3.
Samozřejmě po zápase v kabině jsme byli všichni šťastni, že se nám podařilo vyrovnat. Po tom poločasovém výsledku to bereme jako vítězství. Bylo to derby a nechtěli jsme prohrát, v druhém poločase jsme hráli úplně jinak a zaslouženě jsme vyrovnali.
Jak se podle vás Velmez změnil od vašeho odchodu?
Jsou tam noví hráči, hlavně mladí kluci z Jihlavy. Jinak se prezentují pořád stejnou hrou, mají výborné hráče dopředu.
Nevynechal jste už 35 zápasů MSFL za sebou. Máte na to nějaký recept?
Recept je hlavně zůstat zdravý. Dále musím pořád pracovat na tréninku, aby mě vždy trenér zvolil do základní jedenáctky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.