Výhra v hlasování je takový příjemný bonus. Nejvíce mě těší umístění v tabulce, říká hráč kola Petr Kovářík

Přinášíme vám rozhovor s kapitánem Rapidu Plzeň B Petrem Kováříkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vysokému vítězství a zároveň k prvenství v tabulce. Jaká panuje v týmu nálada?
Děkuji! Vítězství se zrodilo během prvních 10 minut, kdy jsme využili první tři šance a po zbytek zápasu si na Letné otevřeli střelnici. Nálada v týmu je momentálně nejlepší možná, podepisuje se na trénincích a snad i při zápasech. Vedeme tabulku bez ztráty bodu a budeme si to chtít udržet co nejdéle.
Zatím jste neztratili jediný bod. Prozradíte nám co stojí za úspěšným začátkem?
Tak shrnul bych to asi tím, že nás to momentálně všechny baví. Těšíme se na tréninky, které mají smysl. Těšíme se na zápasy, které mají výsledky. Snažíme, aby atmosféra v týmu byla nadále pozitivní, protože fotbal hrajeme hlavně pro radost.
Vyhrál jste hlasování s velkým přehledem, kdo na tom měl největší podíl?
Výhra v hlasování o hráče kola je takový příjemný bonus. Nejvíce mě těší umístění v tabulce a momentální týmové rozpoložení. Držíme konečně spolu a to je ve fotbale důležité. Netroufám si tvrdit, kdo na tom měl největší podíl. Je možné, že kluci z Rapidu. Možná v tom vidí nějaký kapitál v podobě nějakých peněz na dokopnou.
S přehledem vedete soutěž, mluví se v týmu o postupu?
Ano, zatím vedeme soutěž. O potupu jsme pár slov prohodili, ale zatím to nebudeme vůbec řešit, protože se odehrálo teprve 5 zápasů a jsme v podstatě stále na začátku. Samozřejmě případný postup by byl příjemný. Určitě bychom si s klukama zahráli rádi o trochu výše.
Popište nám v krátkosti svoji fotbalovou kariéru.
Svoji kariéru jsem začal na Unionu před 10 lety v roce 2010. Na ty časy vzpomínám celkem rád a vybavuji si, že Union měl moc pěkné hřiště, to platí dodnes. Po Unionu jsem přestoupil na Rapid z jednoduchých důvodů, jednak to bylo blíže a hlavně to bylo díky skvělé partě v dorostu. Na to nikdy nezapomenu. Z té party už nás moc nezbylo, ale vzpomínky skvělé. Po přechodu do kategorie mužů se odehrály lepší i horší sezóny. Ale to podstatné je, že se postupně vytvořila opět skvělá parta, která teď šlape jako hodinky. Je to vidět na tréninku, na zápase i u piva :)
V neděli přivítáte Chotíkov B, jaký očekáváte zápas?
V neděli přijede Chotíkov B, zápas bude složitější v tom, že bude chladnější počasí. Před každým zápasem si teď říkáme, že ho nesmíme podcenit. Samozřejmě budeme chtít vítěznou šňůru natáhnout a doma potvrdit formu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.