Naším cílem byl postup, ale druhé místo jako zklamání nebereme, říká Jakub Kail

Janov zajížděl na půdu Kroučové v roli favorita, kterou také potvrdil. Jakub Kail sice žádnou branku nevsítil, ale na vstřelených gólech se podílel, stejně tak připravoval i další šance pro své spoluhráče. Stejně jako v ostatních zápasech, ve kterých nastoupil. Motor týmu, který rozdává gólové asistence, ale umí máknout také dozadu. S hráčem kola přinášíme tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za svůj výkon proti Kroučové ses dostal do sestavy kola, kterou jsi následně ovládl. Očekával jsi nominaci a následné prvenství?
Nominaci jsem očekával, prvenství ne, ale děkuji za hlasy.
Za sebou máte vítězný zápas s týmem z top čtyřky. Co rozhodlo o vysoké výhře nad Čistou a jak těžké bylo uhlídat kanonýra Dušičku, který se vůbec neprosadil? Připravovali jste se zrovna na nejlepšího střelce soutěže nějak zvlášť?
Myslím si, že rozhodly rychle čtyři góly. Na Ondru Dušičku jsme se nějak nepřipravovali, první zapas s Čistou jsme na něj nasadili Petra Bradáče a tenhle zápas pomohly ty čtyři góly. Když se potom Ondra musel stáhnout na stopera, Čistá tím výrazně oslabila svůj útok.
Zápas s Pavlíkovem byl utkáním o postup do vyšší soutěže. Váš soupeř ho zvládl lépe, proto se s největší pravděpodobností bude z postupu radovat právě on. Bylo vaším cílem postoupit a dá se o druhém místě v tabulce hovořit jako o zklamání?
S Pavlíkovem bohužel rozhodlo vyloučení našeho hráče. Je s nimi těžké běhat s plnou sestavou, natož oslabeni, ale jsou první zaslouženě, to bez debat. Určitě bylo naším cílem postoupit, ale druhé místo jako zklamání nebereme.
Pokud by se z různých důvodů naskytla nabídka postoupit do okresního přeboru, vzali byste ji?
Tak určitě bychom do toho šli. V přípravě jsme ukázali, že zvládneme porážet týmy z vyšší okresní soutěže.
Ve vyšší soutěži bude vůbec zajímavé sledovat až do posledního kola boj o záchranu. Kdo myslíš, že spadne do III. třídy a stane se možná vaším budoucím soupeřem?
Myslím si, že do nižší soutěže spadne Řevničov nebo Rynholec.
Soutěž se pomalu ale jistě blíží ke konci. Koho bys označil jako hráče sezóny z vašeho celku a jakého vůbec z celé soutěže?
Z našeho celku určitě Marek Bradáč. Z celé sezóny asi neřeknu jedince, mezi nejlepšími mám hned tři hráče, a to je Marek Bradáč, Ondra Dušička a Petr Ikrényi.
S ohledem na celou sezónu, jaký zápas jste mohli a měli zvládnout lépe?
Domácí zápas s Pavlikovem, už jsem zmiňoval zbytečné vyloučení.
V Janově máte skvělou partu, což je o vás známo. Koho bys označil jako největšího vtipálka, tahouna na hřišti, manekýna a na koho musíte v kabině při srazech nejdéle čekat?
Tady bude stručná odpověď. Všechno sedí na Marka Bradáče. Samozřejmě srandu dělají všichni, dost taky bratři Koukalové, ale “Mára” vyčnívá.
Tento víkend se odehraje finálový zápas Ligy mistrů. Koho tipuješ jako vítěze a komu budeš fandit?
Tak určitě Real Madrid. Zaslouží si to nad hlavu zvednout Karim Benzema.
Jak věříš českým hokejistům na právě probíhajícím mistrovství světa a sleduješ jejich zápasy?
Co bych to byl za Čecha, kdybych nevěřil. Pár zápasů jsem viděl, ale ne vždy se k tomu dostanu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.