Romantický Dominik Kočí miluje moře i hory

Nejenže zabránil tutovému gólu soupeře, ale navíc deset minut před koncem proměnil rozhodující penaltu. Právem byl zvolen hráčem kola a v rozhovoru se dozvíte mnohem více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké bylo utkání se Zásmuky? Vyhrocené?
Zápas, ve kterém oba týmy už neměly o co hrát, kromě lepšího postavení v tabulce. Hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém Zásmuky měly více jasných příležitostí, ale žádná se jim nepodařila proměnit a to rozhodlo. Nám se podařilo vstřelit jediný gól z penalty, která pro hosty byla krutá, jelikož přišla v 80. minutě za stavu 0:0. Zápas vyhrocený nebyl až na některé výroky hlavního rozhodčího, ale to my hráči na hřišti neovlivníme.
Jak se hrálo tobě osobně?
Jelikož nás trápí velká marodka tak jsem podruhé v sezóně musel nastoupit na pozici stopera, se kterou jsem si až na některé nedorazy poradil dobře. Když už za nás něco prošlo, tak nás podržel výborně chytající Tomáš Krutský, který se vrátil opět na trávníky.
Podle informací jsi zaskakoval i na brankové čáře?
Po útočné akci Zásmuk přišel zákrok našeho brankáře, který míč vyrazil jen k útočníkovi a ten měl před sebou prázdnou bránu, ve které jsem se zjevil já a míč se mi podařilo nohou vyrazit na brankové čáře. Tohle se mi povedlo už potřetí v jarní části sezóny, asi mám magnet na balón.(smích)
Zvládl jsi i rozhodující okamžik v závěru zápasu.
Na penaltu jsem si věřil, jelikož mi to v týdnu na tréninku vycházelo. Ale zápasová penalta je úplně něco jiného, ještě k tomu deset minut před koncem za stavu 0:0, takže trochu nervy pracovaly.
Jak se těšíš na derby s Kouřimí?
Derby s Kouřimí, to je zápas, na který se všichni vždycky moc těšíme. Jelikož v tomto zápase není nouze o emoce jak na hřišti, tak i v hledišti. V Kouřimi mám spousty kamarádů a bývalých spoluhráčů, tak mám ještě mnohem větší motivaci je porazit. Za Kouřim nastupuje můj bratranec a soused Patrik Jirků a ještě k tomu bratranec mé přítelkyně Milan Navrátil, takže očekávám rodinnou válku, kterou doufám, že vyhrajeme.
Sezóna se blíží ke konci. Jaká byla?
Sezóna pro mě byla velmi obtížná, jelikož po pár letech jsme nebojovali o přední místa okresního přeboru, ale pohybovali jsme se ve spodních patrech tabulky, kde jsme museli bojovat o záchranu. To na psychice žádného hráče nepřidá, ale jsem rád, že tři kola před koncem soutěže jsme definitivně zachráněni a sezónu můžeme dohrát s větším klidem. Teď už máme jediný cíl a to je porazit Kouřim!
A rychlý dotazník na závěr...
Slavie nebo Sparta? – Bohemians - jsou nejlepší v Praze. Lyže nebo snowboard? – Lyže, na snowboardu jsem to jednou zkoušel a moc to pro mě není. Moře nebo hory? – V létě moře, v zimě hory, mám rád obojí. Počítač nebo playstation? – Playstation, na něm si občas zahraju FIFU a UFC. Svíčková nebo pizza? – To jsou dvě jídla, který mám opravdu rád, takže obojí. Míč nebo puk? – Jelikož už dvacet let kopu do míče, tak tady je to jednoznačná volba. Romantický nebo dobrodružný? – Jsem odjakživa romantik (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.