Hlavní důvod, proč jsme s Příbramí vyhráli, bylo to, že nehrál Vinky, rýpl si do spoluhráče Dan Vodrážka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Dan Vodrážka, obránce plzeňského Petřína. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zvládli jste v posledním kole zápas s Příbramí, zejména první poločas. Byl to střet dvou podobných herních stylů nebo jste na soupeře zvolili jinou taktiku?
Právě naopak. Měli jsme taktiku hlavně dobře bránit a to se nám povedlo. Příbram držela balon a my jsme třikrát utekli a dali jsme 3 góly, takže to zabralo perfektně.
Jak se ti jistě nejednoduchý zápas hrál? A koho ze soupeřů jsi měl v jejich útočné fázi "plné brejle"?
Bylo to pro mě trochu těžší, protože jsem měl problémy s kotníky a měsíc a půl sem netrénoval. Šel jsem na zápas a trenéři mi řekli, že se mám normálně rozcvičovat, jako kdybych hrál od začátku. Protože Vinky měl problémy s kolenem a pokud by ho to nepustilo do zápasu, tak jdu hrát já. Takže jsem se asi 20 minut před začátkem dozvěděl, že nakonec hraju. Takže to bylo hlavní, proč jsme vyhráli. Protože Vinky nehrál (směje se). Jinak jsem s nikým ze soupeřů neměl problém.
Kdy proběhla dokopná? Navazovala hned pozápasovým obědem?
Dokopná začala hned řízkem s bramborovým salátem, pak jsme šli na bowling a klasicky na Péčko.
A jak jsi dopadl?
Asi to celkem šlo. Spali jsme s pár klukama v šatně, takže to odpovídá asi za vše. (směje se)
Loni unikla nějaká zajímavá videa nebo i fotky z dokopné. Asi se čtenáři nedočkají něčeho podobného, co bychom mohli k tomuto rozhovoru do galerie šoupnout, což?
Asi bez komentáře (směje se). To co se stane na dokopný zůstane na dokopný. Nějaká videa, jak zpíváme, jsou v Petřínském týdnu na YouTube, takže se můžete kouknout tam. (video nahoře, pozn. redakce)
Kdy vám začne příprava na jaro? A už máte naplánované nějaké přáteláky?
Měli jsme týden volno a tenhle týden už trénujeme, protože nás čeká FCVP “B”, jedeme takhle až do svátků, a pak máme 3 týdny volna. A hned 4.1. nás čeká souboj o Plzeň s Viktorkou Plzeň “A”. Máme už celý plán na zimní přípravu.
Tak to si moc neodpočinete. Máte to tak každou zimní přípravu? Nemůže to třeba uškodit, že byste na sezónu byli hodně unavení?
To nevím, minulou zimní přípravu jsem absolvoval tak napůl, kvůli koleni. Ale teď trénujeme 2x týdně a jdeme si jen tak zahrát. Musíme pořádně makat, abychom nedělali takové chyby, jako při této půl sezóně a abychom byli v tabulce, kde chceme být a to nejvýše.
Poslední dotaz. Kdo postoupí do ČFL?
SK Petřín Plzeň!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.