HISENSE SESTAVA ROKU - Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Rok se s rokem sešel a jedenáctka sezony je tu! Okresní přebor na Kolínsku hraje spoustu vynikajících fobtalistů a tohle je jedenáct nejlepších podle redakce fotbalunas, okresních informátorů a trenérů.  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Brankář:

Lukáš Havránek (Kouřim) – Skvělými výkony držel svůj tým na medailových pozicích. Výborný na čáře, skvělý dirigent obrany. Nebýt jeho výkonů v rukavicích, Kouřim by do posledního kola o prvenství nebojovala.

Obrana:

Petr Pavlík (Zásmuky) – Bývalý ligový hráč, na hřišti elegán. Přes dvě stě ligových startů je znát na každé přihrávce tohoto čtyřiačtyřicetiletého veterána. Většinou hraje na stoperu, ale když je nouze, přesouvá se do zálohy, kde svým přehledem a tvrdou ránou často rozhoduje zápasy. Má průměr gól na zápas, největší osobnost soutěže.

 

Miloslav Klička (Jestřábí Lhota) – Dlouho hrával v záloze, ale posledních deset let řídí hru z pozice stopera. Pověstné jsou jeho útočné výpady, ze kterých dokázal v této sezoně zatím vstřelit pět gólů. Čerstvý čtyřicátník táhne s kapitánskou páskou Jestřábí Lhotu za postupem do kraje.

 

Radek Biško (Ratboř) – Vynikající obránce se zkušenostmi z druhé ligy. Na první pohled vidíte, že jde o fotbalistu s nepřeberným množstvím zkušeností. Ve třiatřiceti je stěžejní postavou Ratboři, které pomohl nejen čtyřmi brankami k umístění v první polovině tabulky.

 

Záloha:

Michal Hejduk (Červené Pečky) – Jablonec, Meteor Praha či Bohemians - to je drobný výčet klubů, kde si zahrál. Kariéru mu však málem zhatilo vážné zranění. Dokázal se však vrátit na zelené pažity a znovu rozdává radost ve fotbalovém dresu. Důrazný stoper, který ale poslední zápasy hraje skvěle v záloze. Se stoprocentní docházkou jasná opora Červenopečeckých.

 

Aleš Dostál (Krakovany) – Původně útočník, ale kvůli velkému množství útočníků v Krakovanech hraje ve středu zálohy. Zkušenosti z vyšších soutěží a instinkt střelce však nezapře. Šestnáct gólů budiž důkazem. Patří ke stěžejním hráčům Krakovan.

 

Dominik Kočí (Nučice) – Důrazný fotbalový univerzál, který dokáže zahrát jakýkoliv post včetně brankáře. Vynikající ve vzduchu, poctivý, ale i střelec, zatím, dvanácti gólů v této sezoně. Věrný fanoušek Bohemians z Vršovic zažívá životní sezonu, ve které pomohl výraznou měrou k záchraně Nučic.

 

Podhrot:

Milan Pánek (Libodřice) – Obrovský talent. Na takové hráče se chodí. Po zranění se vrátil až na jaře, ale o to výraznější vliv na hru Libodřic to mělo. Vynikající technik a střelec. Má asi nejrychlejší kličku v soutěži. Bohužel ho zbrzdila těžká zranění. Stejně jako Dufek, i on by v klidu mohl hrát o několik soutěží výše.

Útok:

Samuel Uman (Štítary) – Šestnáct branek v dresu předposledního týmu tabulky hovoří za vše. Když rozkmitá dlouhé nohy, málokdo mu uteče. Na jaře výrazně zlepšil hru zády k bráně. Pokud mu vydrží zdraví, může v příští sezoně klidně cílit na metu třiceti branek.

 

Tomáš Dufek (Kouřim) – V kabině platí za vtipálka, na hřišti za ryzího střelce. Dosavadních třiadvacet branek v jedenadvaceti zápasech je více než slušná vizitka. Disponuje pestrou paletou zakončení. Tahový typ útočníka. Nebýt zranění, kope o několik soutěží výše.

 

Ondřej Sodoma (Velký Osek) – Fotbalový úkaz. Levou, pravou, hlavou, z dálky – Ondrovi je to jedno. Rychlý útoční si za podzim připsal dvaadvacet gólů v jedenácti zápasech, čímž se vyhoupl do ČFL. Osek po jeho odchodu dlouho hledal střelce, který by ho alespoň z části dokázal nahradit.

 

Lavička:

Luboš Karban (Jestřábí Lhota), Marek Hovorka (Libodřice), Jakub Kovařík (Libodřice), Matěj Doubek (Cerhenice), Marek Šulc (Nučice), Daniel Záhora (Jestřábí Lhota), Lukáš Křelina (Červené Pečky)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.