HISENSE SESTAVA KOLA - 10.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 07.10.2023

0

Kdo zazářil v 10.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do říjnového slosování o televizi značky Hisense.

Matěj Norek (TJ Sokol Újezd) - V Ostřešanech byl v jednom ohni, když zlikvidoval řadu šancí domácích ofenzivních hráčů a měl velký podíl na další výhře Újezdu. O čisté konto ho připravil v závěru nechtěně vlastní spoluhráč.

Miroslav Centner (Sokol Chvojenec) - Poslední zápasy, včetně toho se Srchem, šlape chvojenecká obrana jako hodinky, hlavním šéfem je kapitán týmu Miroslav Centner. 

Jakub Velinský (SK Holice "B") - V obraně si odehrál své, ovšem hlavním důvodem nominace je skutečnost, že dokázal jako jediný v páteční předehrávce dát gól.

Tomáš Hofman (TJ Sokol Roveň) - Jindy ofenzivní ohňostroj béčka Holic hasila skvěle celá obrana Rovně, v ní vynikl spolehlivými zákroky Tomáš Hofman.

Jakub Maivald (Titanic Srch) - Pro obranu Chvojence znamenal permanentní nebezpečí, rychlými výpady větral defenzivní okna a byl to symbolicky právě Jakub, kdo byl jediným autorem úspěšného zápisu do gólových statistik.

Jan Pejcha (Sokol Dříteč) - Mozek hry nováčka z Dříteče, skvěle organizuje a vymýšlí, jak vyzrát na soupeřovu defenzívu. Pochvalné hlasy znějí i z tábora soupeřů.

Denis Sušil (Spartak Sezemice) - Zápas s Křičení mu vyšel na jedničku, sice se nezapsal do gólové listiny, ale vyhrál nespočet soubojů a rozdával jednu přesnou přihrávku za druhou. To je třeba ocenit!

Tomáš Šmarda (SK Dražkovice) - Loni nejlepší střelec svého týmu se probudil v důležitý okamžik, nasměroval kormidlo zápasu s Mateřovem do vítězného přístavu.

Jan Dojčán (SK Pardubičky "B") - V Rohoznici řádil jako utržený ze řetězu. Panečku, to byla čtyřgólová jízda, na kterou domácí hned tak nezapomenou!

Jiří Homba (TJ Sokol Újezd) - Až do 75.minuty byl souboj s Ostřešany otevřený, pak třikrát udeřil nejlepší střelec loňského ročníku a byl klid.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Tentokrát to v podání Radka nebyl hattrick, ale "jenom" góly dva. Ale parádní kulišárny to byly, jedna střela z větší dálky než druhá a gólman Křičeně se červená ještě nyní.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2023 21:16 do 11.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.