HISENSE SESTAVA KOLA - 11.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 14.10.2023

0

Kdo zazářil v 11.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do říjnového slosování o televizi značky Hisense.

Ondřej Kroutil (SK Holice "B") - Svému brankáři mohou Holice děkovat, že vyhrávají i v zápasech, ve kterých se jim příliš herně nevede. Vědí moc dobře, že se Ondra dostal do výtečné formy a mnoho střel za jeho záda neprojde. V Mateřově byla jediná z penalty a to jeden pokutový kop chytil.

Pavel Hrin (TJ Sokol Chvojenec) - V interní klubové anketě se stal Hráčem měsíce. Ve formě je nejen on, ale celá defenzíva týmu. Pohyblivý bek přiváděl výbornými zákroky hráče Újezdu takřka k šílenství.

Filip Kubánek (SK Dražkovice) - V Křičeni předvedl na stoperu skvělých 90 minut, zejména jeho zásluhou si odvezl nováček soutěže cenný bod za remízu 1:1.

Radek Vrážel (Sokol Dříteč) - Když ho do Sestavy kola doporučil nejlepší kanonýr soutěže, kterého ve vzájemném zápase ustrážil, není dále o čem diskutovat. Navíc přidal i gól po standardní situaci.

Daniel Orts (Titanic Srch) - V Srchu dali tomuto mladému fotbalistovi šanci a nelitují. Potřebuje se vyhrát a nabrat zkušenosti, ale už s Rohoznicí ukázal všem, že na to má. 

Michal Mlynka (Sokol Rohoznice) - Na podhrotu se statečně bil s obranou Titanicu a v 10.minutě otevřel skóre přesnou střelou.

Jaromír Krpata (SK Holice "B") - Jediný hráč vstřelil v tomto kole více než jeden gól, díky nimž si odvezli Holičtí všechny body z Mateřova.

Lukáš Petružálek (TJ Sokol Roveň) - Kreativní středopolař spasil Roveň v duelu s Ostřešany, když v 76.minutě svou gólovou střelou málem protrhl síť.

Daniel Nechvíle (TJ Sokol Chvojenec) - Šikovný štírek na svém křídle vládl. Skvělý pohyb, technika, rychlost - to vše přinášelo efekt do hry Chvojence.

Pavel Kmetík (Spartak Sezemice) - Těžil z toho, že si obrana Dříteče hlídala především parťáka Bukače. Prvním gólem nasměroval Sezemice ke třem bodům.

Petr Ehl (TJ Sokol Chvojenec) - Parádní představení tohoto vytáhlého útočníka, který číhal na své zářivé chvíle a dočkal se jich. První gól dal jako zkušený mazák a při tom vítězném ke zděšení všech obral o míč obra Chlumeckého a pak už to pro Filipa Zbudila byla lehká práce vše dokončit.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2023 19:45 do 18.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.