HISENSE SESTAVA KOLA - 13.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 28.10.2023

0

Kdo zazářil ve 13.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do říjnového slosování o televizi značky Hisense.

Tomáš Veselý (SK Pardubičky "B") - Pouze nadstandardní výkon mladého brankáře rezervy Pardubiček položil základ pro utrápenou hubenou výhru 1:0 s posledními Dražkovicemi. Několikrát na něj běželi sami ofenzivní hráči soupeře, ale vyzrát se jim nad Tomášem nepodařilo.

Marek Molnár (TJ Sokol Újezd) - Krajní obránce Újezdu si drží vysokou kvalitu svých výkonů v zápasech, kdy se nedaří, i v těch, kdy to šlape. S Mikulovicemi korunoval svůj spolehlivý výkon třetím gólem v síti soupeře.

Matěj Práchenský (Titanic Srch) - Byl jedním z obranné čtveřice, která udržela v utkání se Sezemicemi na uzdě útočníky soupeře, hlavně pak nejlepšího střelce soutěže Radka Bukače. Ten se prosadil pouze z přímého kopu. Kvalitní defenzíva byla základem nečekaného úspěchu Titanicu.

Filip Kubánek (SK Dražkovice) - Zejména zásluhou stoperské dvojice Kubánek - Kuta se lídr soutěže z Pardubiček protrápil soubojem s týmem, kterého měl na papíře rozstřílet rozdílem třídy.

Vojtěch Polívka (SK Starý Mateřov) - Výpady po křídle mladého krajního záložníka Mateřova zlobily Ostřešany celý zápas, navíc přidal jednu branku.

Jan Pejcha (Sokol Dříteč) - Celý zápas vymýšlel, tvořil, přihrával do gólovek, kouzlil s míčem. Na jeho hru byla radost se dívat. V závěru brankou vykřesal naději na remízu s holickým béčkem.

Jaromír Krpata (SK Holice "B") - Holice byly v Dříteči vysoce produktivní, o dva góly se pak postaral šikovný středopolař. Díky svému citu být tam, kde je třeba, odvezly Holice všechny body.

Tomáš Maivald (AFK Ostřešany) - Přestože přišel na hřiště až v 71.minutě zápasu v Mateřově, jeho dva góly znamenaly obrat ve skóre a Ostřešany tak připsaly v důležitém zápase do tabulky tři cenné body.

Filip Petránek (Sokol Rohoznice) - V Chvojenci vstřelil rychlý forward svůj osmý gól v letošní sezóně Okresního přeboru Pardubice a nasměroval tak svůj tým k vítězství.

Daniel Biath (SK Křičeň) - Jediný autor hattricku v tomto kole, odnesl to jeho oblíbený soupeř TJ Sokol Roveň.

Tomáš Urbanec (Titanic Srch) - Ustrážit ofenzivní choutky Sezemic je jedna věc, ale pokořit jejich obranu v čele s výborným Báčou je věcí druhou. O to se velkou měrou postaral dvěma trefami útočník Srchu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2023 15:01 do 01.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.