HISENSE SESTAVA KOLA - 1.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 04.11.2023

0

Kdo zazářil ve posledním podzimním kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do listopadového slosování o televizi značky Hisense.

Jan Mrázek (Sokol Dříteč) - Zaskočil za brankářskou jedničku Frintu a to tak, že díky jeho skvělému výkonu stačil jeho týmu na výhru jediný gól. Zlikvidoval několik tutovek Roveňských, zejména vychytal samostatný únik Hofmana.

Tomáš Holek (SK Starý Mateřov) - Přestože to nebyl celkově příliš vydařený výkon Mateřova, Tomáš si vedl na pozici stopera velmi dobře a navíc svým gólem nastartoval obrat ve výsledku.

Lukáš Křivka (SK-1.FC Mikulovice) - S Chvojencem pracovala obrana Mikulovic jako vždy výborně, velký podíl na tom měl Lukáš, který byl navíc extrémně platný a nebezpečný při každé standardce.

Michal Bednář (Sokol Dříteč) - Jeho koleno přineslo cenné body ze hřiště v Rovni. Jeho silnou zbraní jsou standardky, což se opět ukázalo.

Petr Homola (Titanic Srch) - V Dražkovicích řádil, jeho výpady děsí domácí obranu ještě nyní. Po faulu na něj se kopala penalta, sám pak pečetil vítězství třetí brankou.

Patrik Halbich (SK Pardubičky "B") - Na hřiště v Holicích přišel až ve druhém poločase, od té chvíle každé nebezpečí pro bránu soupeře neslo jeho razítko. Přihrál na jediný gól svého týmu, škoda, že sám nevyužil výbornou šanci v závěru. Pak by byl jeho výkon dokonalý.

Vojtěch Karel (Spartak Sezemice) - Neúnavný dříč s výbornou střelou, s Újezdem otevřel skóre. Jeho výkony jsou nadstandardně konstatní.

Pavel Kuchta (Titanic Srch) - Playmaker hry Titanicu, jeho přihrávky mají oči. V Dražkovicích navíc přidal branku.

Stanislav Školník (Sokol Rohoznice) - V Rohoznici teď letí "fenomén Školník"! Dvěma góly v závěru utkání sestřelil Ostřešany. Má výtečnou formu, je v laufu, všichni v klubu doufají, že mu to vydrží i na jaře.

Pavel Kmetík (Spartak Sezemice) - Nelehký úděl být ve stínu Bukače nese příkladně - dává důležité góly, s Újezdem byl vítězný.

Jaromír Krpata (SK Holice "B") - Stačila chvilička, kdy si ho obránci Pardubiček přestali hlídat, a bylo zle. Výbornou střeleckou formu přetavil ve vyrovnávací gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.11.2023 21:21 do 08.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.