HISENSE SESTAVA PODZIMU - Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Vybrat jedenáct nejlepších hráčů podzimní části Okresního přeboru Pardubic je opravdu obtížný úkol, vždyť tolik výborných hráčů, kteří se do nominace nevešli, by si to bezesporu zasloužilo také. Nuže, zde jsou ti, kteří na podzim zářili nejvíce! Komu dáte svůj hlas? To už je jen na vás. Vítězové mají šanci vyhrát zajímavé ceny od společnosti Hisense. 

Ondřej Kroutil (SK Holice "B") - Opora holické rezervy zářila prakticky v každém zápase. Ondřejovy pohotové zákroky přinášely body, mnohdy Holice slavily výhry o jeden gól a jejich brankář na nich měl lví podíl. 

Matyáš Svoboda (SK Pardubičky "B") - Stabilní člen nejlepší obrany okresu, která obdržela ve 13 utkáních pouze 11 branek. Rychlostně velmi dobře vybavený bek, který čte výborně hru.

Jiří Koleček (SK Pardubičky "B") - V Pardubičkách je prvním rokem a hned se stal jasným dirigentem zadních řad lídra soutěže. Zkušenosti z moravské 1.A třídy jsou vidět na první pohled.

David Jánský (SK Křičeň) - Křičeň má v zadních řadách opravdový klenot, který se může pyšnit skvělou poziční hrou, stabilitou výkonů a výtečnou předností v soubojích ve vzduchu.

Jakub Maivald (Titanic Srch) - Kapitán Titanicu byl ve většině zápasech svého týmu rozdílovým hráčem, který otevíral svými výpady obranná vrata soupeřů. Na podzim vstřelil 6 branek.

Jan Pejcha (Sokol Dříteč) - Spolu s Pavlem Skřivánkem patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co v Dříteči mají. Vysokou kvalitu svých výkonů si podržel po celou podzimní část, jeho vedení míče, klička a další technické parádičky ocení každý divák okresu.

Jakub Kříž (SK-1.FC Mikulovice) - Dlouhodobě hlavní hvězda Mikulovic, kterého zdobí důraz, bojovnost a výborná hra ve vzduchu. Hlavně díky němu se tým nachází po podzimu v klidné části tabulky. K tomu všemu přidal pěkných 10 gólů.

Vojtěch Karel (Spartak Sezemice) - Proč jsou Sezemice mezi trojicí hlavních aspirantů na titul? Ano, góly Radka Bukače, ale také skvělá tvořivá hra Vojty spojená s rychlostí a přesnou střelou. Povedlo se mu dát 5 branek.

Jan Dojčán (SK Pardubičky "B") - Raketa v týmu Pardubiček táhla velké množství ofenzivních akcí, které končily v síti soupeře. On sám se do listiny střelců zapsal šestkrát.

Jiří Homba (Sokol Újezd) - Ačkoli mu závěr podzimu příliš nevyšel, bilance 13 vstřelených gólů hovoří jasnou řečí. Extrémně nebezpečný střelec, kterému nelze dát prostor ani čas, okamžitě totiž trestá.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - 21 gólů ve 13 zápasech - to je výjimečný počin. Obrovské zkušenosti uplatňuje i po čtyřicítce a geny gólového zabijáka v sobě prostě nezapře, ty se neztrácí!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.