HISENSE SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzimní část je za námi, což znamená, že sestava podzimu je tu! Kdo se stane Hráčem podzimu?

Brankář:

 

Čeněk Hurt (ZÁS): Mladý brankář vyniká především při vysokých míčích a centrech z hloubi pole, skvěle kooperuje se zkušenou obranou, Okres pro něj není strop

 

Obránci:

 

Levý stoper: Lukáš Jedlička (ŠTÍ): Nebýt zranění, kope z fleku divizi, obounohý stoper, silný ve vzduchu, bez něj je obrana Štítar poloviční.

 

 

Střední stoper: Václav Dittrich (LIBO): Na stopera velmi produktivní. Těží především z výborné rozehrávky a hry hlavou. V těžkých situacích dokáže být ledově klidný. Zahrává pokutové kopy.



 

Pravý Stoper: Petr Pavlík (ZÁS): Na každém jeho doteku vidíte, že fotbal by mohl vyučovat. Přes dvě stovky ligových startů poznáte na něm poznáte i po čtyřicítce. Pro jeho zkušenost a čich na góly ho trenér Jindra v případě nepříznivého stavu vysouvá do zálohy. Jeho ledově klidné zasekávačky již takřka zlidověly.



Záložní řada:

 

Levý záložník: Pavel Šafář (TUCH): Tichý lídr. Ačkoliv mu je teprve dvaadvacet, dorostl do lídra a příklad. Takticky ohromně vyspělý. Branky spíše připravuje, ale i tak má na kontě úctyhodných šest zásahů.

 

 

Střední záložník: Lukáš Martínek (ZÁS): Mozek záložní řady Zásmuk. Na podzim zapsal 12 branek. Uplatňuje roky strávené v ČFL. Pan fotbalista. Levou nohou dokáže divy.

 

 

Střední záložník: Marek Hovorka (LIBO): Jako by měl dvoje plíce, každý zápas totiž naběhá spoustu kilometrů. Nevypustí jediný souboj, příkladný kapitán. 

 

 

Pravý záložník: Marek Hrstka (RAT): Nesmírná rychlost je jeho největší přednost. Ačkoliv je pravák, spoustu gólů dává levou nohou. Na podzim zapsal dvanáct gólů a spolu s Davidem Zdeňkem tvořili úderné duo.





Útok:

 

Levý útočník: Filip Blecha (ČBR): Osmnáctiletý kanonýr, který sbírá minutky i v divizním áčku, Okres mu je malý



 

Střední útočník: Samuel Uman (ŠTÍ): Osmnáct gólů za podzim hovoří za vše. Těží z enormní rychlosti a důrazu. Jakmile zlepší hru hlavou, okres mu bude malý, má totiž výskok jako basketbalista.



 

Pravý útočník: Milan Pánek (LIBO): Těžko najdete v okrese hráče s lepší technikou. Jeho pověstná “koloběžka” je takřka nebránitelná. Prošel si těžkým zraněním kolene, po kterém se znovu rozstřílel do báječné formy.

 

 

Lavička: Zdeněk Douděra (KRA), David Zdeněk (RAT), Marek Šulc (NUČ), Jakub Kovařík (LIBO), Ondřej Jahoda (ZÁS), Jakub Hradílek (ČPE),




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.