HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize D, 2023-2024

Datum kola: 10.03.2024

0

První jarní kolo Divize D je minulostí, a tak tu máme sestavu uplynulého kola. V ní našli hráči Lanžhota hned trojnásobné zastoupení, a to díky jejich přesvědčivé výhře 2:0 nad Speřicemi.

Brankář:

Petr Janota (Humpolec) - Skvěle zvládl derby s Pelhřimovem a i díky několika svým zákrokům přispěl k tomu, že diváci na stadionu žádnou branku neviděli. Do sestavy kola jej poslal spolehlivý výkon a čisté konto.

Obránci:

Peter Mikúšek (Lanžhot) - Hráči Lanžhota potvrdili v zápase se Speřicemi roli velkého favorita a soupeře porazili hladce 2:0. Obraně domácích se soupeře dařilo držet na odstřel a do žándých větších šancí je nepouštět. K tomu přispěl i výkon Mikúška.

David Rudyk (Líšeň B) - Dobře pracoval směrem dozadu, svůj výkon pak korunoval vstřelenou vítěznou brankou. Výrazně se tak podepsal pod výhrou Líšně nad Tasovicemi.

Adam Šimon (Pelhřimov) - Duel s Humpolcem příliš šancí nenabídl a o to se výrazně zasloužily obrany obou mužstev. I ta pelhřimovská fungovala přesvědčivě v čele s Adamem Šimonem.

Záložníci: 

Richard Svoboda (Lanžhot) - Byl výrazně aktivní v ofenzivní fázi a pořádně větral obranu soupeře. Asistencí se navíc podepsal pod první brankou svého týmu.

Jakub Krč (Lanžhot) - Hrdina zápasu se Speřicemi. Nejprve se v prvním poločase prosadil střelou z bezprostřední blízkosti, poté ve druhé půli pálil přesně na vzdálenější tyč. Vstřelil jediné dva góly utkání.

Peter Štepanovský (Zbrojovka B) - Naplno prokázal své bohaté zkušenosti. Dirigoval hru, nedělal chyby a svůj výkon navíc korunoval vítěznou brankou.

David Šteffl (Nové Město na Moravě) - Jeho tým zvítězil ve Žďáru nad Sázavou a postaral se o to také svou brankou právě Šteffl. A opravdu stála za to! Míč z přímého kopu dokonale zapadl do sítě.

Útočníci:

Radek Matulka (Havlíčkův Brod) - Vlétl do zápasu ve Staré Říši ve velkém stylu a už ve 3. minutě otevíral skóre. Nebýt pokutového kopu ve druhém poločase, jeho branka by pravděpodobně byla vítězná.

Tomáš Duba (Nové Město na Moravě) - Druhý zástupce Nového Města se postaral o druhý gól zápasu. Překvapivě tak v početní nevýhodě navýšil vedení svého týmu a soupeři tak zasadil tvrdý direkt.

Tomáš Čaloud (Polná) - Ve druhém poločase srovnal stav v zápase s Velkou Bíteší a dal naděje svému týmu na úplný obrat. Ten se nakonec neuskutečnil, i přesto šlo pro hosty o cenný bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.03.2024 22:27 do 13.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.