HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 17.03.2024

0

18. kolo 1. A třídy skupiny B je minulostí.

Zde jsou nejlepší hráči uplynulého kola, pro které můžete hlasovat. 

Minulé kolo vyhrál útočník FK Řeporyje Ivan Pánek, který dal 3 branky.

Hattrick v tomto kole však dali dokonce dva střelci, Král a Bužík. 
Vyhraje někdo z těchto střelců nebo dáte přednost některému z kreativních záložníků?

Hlasovat můžete do středečního poledne!

 

Brankář: 

Ondřej David - Po přestupu do Bohnic začínal v poli. Tam si však místo v sestavě nevybojoval a tak to zkusil v bráně. Nyní je brankářskou jedničkou a i přesto, že v minulém kole dostal 5 branek na hřišti Libuše, v tomto kole předvedl několik parádních zákroků. Výborným střelcům z Aritmy dovolil vstřelení pouze jedné branky. Dobře si navíc postavil tyče, které mu několikrát v zápase pomohly.

Obrana:

Filip Šmied - I přesto, že jeho mužstvo obdrželo 6 gólů a neudrželo 3 brankové vedení, tak celý zápas dirigoval svůj tým a připsal si krásné gólové asistence. 

František Klečka - druhý hráč ze sestavy Slovanu Bohnice. Svým výkonem přispěl k získání důležité remízy proti Aritmě a třeba právě tento bod pomůže Bohnicím k záchraně. František Klečka prokázal, že i ve svém věku 44 let dokáže stíhat mladé kluky z Aritmy.

Matěj Šupina - Podruhé za sebou v sestavě kola. Tentokrát jeho výkon na body nestačil, ale neustále povzbuzoval svůj tým, dirigoval obranu a vyhrál několik důležitých soubojů. Střelce Kbel udržel na uzdě.

Záloha:

Martin Ondruš - 2 branky dal, na jednu asistoval. Uhelným skladům pomohl porazit Slivenec. V tabulce střelců se dotáhl na Tomáše Panýrka. Zaznamenal již 19 branek.

Ivan Rusyn - Motor středové formace, který po delší odmlce gólově expolodoval, kdy vyslal za brankáře dvě pumelice ze střední zálohy. Svým pohybem a střeleckým apetitem byl jeden z důležitých článků, kvůli kterým Řeporyje překlopily misky vah na svou stranu v souboji s 1999 Praha.

Lukáš Kühnel - Kbelská pozice šest! To je Lukáš Kühnel. Ve středu zálohy byl společně s Martinem Elysbergem stěžejním kamenem pro výstavbu hry. Zahrál výborně i dozadu, kdy skvělým čtením hry přerušoval akce soupeře. Svůj výkon korunoval ke konci utkání, kdy jeho pumelice ze 30 metrů zapadla do pravého horního rohu branky.

Leo Bužík - Cholupice ho v minulém kole do ničeho nepustily. On si proti Přední Kopanině spravil chuť. Vstřelil 3 branky a se 17 góly je na třetí příčce tabulky střelců.

Michael Richard James Houdek - Podruhé za sebou v sestavě kola. Minule dal 2 branky, tentokrát přidal jednu ihned po rozehrávce druhé půle proti Zbraslavi.

Útok:

David Král -  Modřany přejely Slivenec 4:0. On dal hattrick a jednoznačně si řekl o nominaci do útoku sestavy kola.

Ondřej Měska - Proměnil penaltu a lobem překonal brankáře Řeporyjí. Ani jeho dvě branky však na body nestačily.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.03.2024 22:49 do 20.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.