HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 23.03.2024

0

Zde je jedenáctka fotbalistů, kteří předvedli v úvodním jarním kole výborný výkon a velkou měrou přispěli k celkovému úspěchu svých týmů. Koho z nich si vyberete a dáte mu svůj hlas? Vybírejte a hlasujte až do středečních 12:00, poté bude vyhlášen Hráč kola, který bude zařazen do slosování o atraktivní ceny od společnosti HISENSE.

Filip Červenka (SK-1.FC Mikulovice) - Výborný výkon mezi třemi tyčemi předvedl Filip proti Rohoznici, když svými zákroky držel dlouho naděje svého týmu na plný bodový zisk. Nakonec našel pouze jediného přemožitele.

Jakub Matyáš (SK Holice "B") - Poctivý, spolehlivý výkon krajního beka holické rezervy. Když bylo potřeba, přidal důraz, navíc velmi dobře četl hru. Hostující hráči si s ním v osobních soubojích pomohli často jen s pomocí faulů.

Jan Oberreiter (SK Pardubičky "B") - Spolehlivý a pevný kámen defenzívy rezervy Pardubiček, i díky jeho standardně dobrému výkonu nedostaly Pardubičky v Rovni ani jeden gól.

Zdeněk Brus (AFK Ostřešany) - Vzadu jistota a k tomu navrch nebezpečné krajní výpady do soupeřových obran. V Křičeni vstřelil důležitý vyrovnávací gól a zajistil tak svému týmu bod.

Jakub Maivald (Titanic Srch) - Nejlepší hráč svého mužstva v duelu s holickým béčkem. Neustále větral obranu soupeře, jeho rychlost a vedení míče jsou ukázkové.

Denis Sušil (Spartak Sezemice) - Mládí se hlásí o slovo a o své místo na výsluní. Tvořivý střední záložník přidal důležitý druhý gól do sítě Chvojence.

Gejza Bendig (Sokol Újezd) - Na pozici podhrotového útočníka mu zápas v Dražkovicím vyloženě sedl, dvě gólové přihrávky jsou toho důkazem.

Lukáš Daněk (Sokol Dříteč) - Dříteči zápas v Mateřově vyšel na jedničku s hvězdičkou. Ke třem bodům svůj tým nasměroval Lukáš výborným výkonem a úvodním gólem.

Jiří Homba (Sokol Újezd) - Za udělenou milost se odvděčil dvěma góly do sítě Dražkovic, navíc se po faulu na něj kopala penalta. 

Štefan Kušnír (Sokol Dříteč) - Mnoho branek v úvodním kole jara nepadlo, mnoho střelců se ještě po zimní pauze neprobudilo. Štefanovi se povedlo vsítit v Mateřově hned dvě branky a velkou měrou tak přispěl k důležitému vítězství svého celku.

Filip Abbrent (SK Křičeň) - Na pozici útočníka si odvedl slušný kus práce, dal gól a na jeden k tomu nahrál. Letos už má na kontě šest úspěšných tref.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2024 21:36 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.