SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

I po 5. kole Vám přinášíme pravidelnou anketu o nejlepšího hráče kola. S kým uděláme páteční rozhovor tentokrát? O tom opět rozhodnete pouze vy. Hlasování končí středečním dopolednem.

Jiří Tomeš (brankář, So. Kroučová) - v tomto zápase si se střelami a útočnými akcemi soupeře poradil a zajistil tak čisté konto, jak sobě, tak Kroučové v tomto zápase.

Tomáš Krátký (obránce, So. Branov) - 4 minuty před koncem utkání proti Šanovu, trefil vítězný gól. Branov si tak odvezl cenné body z šanovské půdy.

Jakub Texl (obránce, T.J. Roztoky) - po celou dobu utkání proti Srbči bezchybný v obranné činosti, podporoval ve středu hřiště kobinační akce a skvěle přihrával do zakončení.

Jaroslav Škuthan (obránce, So. Kroučová) - ve 43. minutě poslal svůj tým do vedení v zápase proti Sýkořici, kdy překonal gólmana pěknou hlavičkou.

Jaromír Knap (obránce, So. Pustověty) - Knapíno je v Pustovětech stálice a vždy je svým výkonem pro tým důležitým hráčem, před prvním poločasem vymetl šibenici.

Michal Kratina (záložník, So. Srbeč) - po celou dobu utkání patřil k nejnebezpečnějším hráčům Srbče, v 88. minutě vyrovnal střelou z 35. metrů na 4:4 a dal tak svému týmu šanci bodovat v penaltách.

Martin Tóth (záložník, Sp. Řevničov) - byl u většiny akcí, ze kterých Řevničov těžil. Nejprve ho soupeři faulovali a z přímého kopu se Řevničovským podařilo vstřelit gól, pak ho musel zastavit hráč Slabec v pokutovém území faulem, opět Řevničov proměnil a nakonec sám po kombinaci s Pedálem překonal gólmana.

Jan Husák (záložník, So. Kroučová) - dvěma góly připěl k výhře nad Sýkořicí. Nejprve po rychlém úniku sýkořické obraně, podruhé z dorážky.

Jiří Votroubek (záložník, T.J. Čistá) - nejaktivnější hráč zápasu Čistá - Chrášťany. Sice se nikomu z obou týmů nepodařilo vstřelit branku, ale tento mladík byl na hřišti k nepřehlédnutí.

Jaroslav Koc (útočník, TJ Šanov) - otevřel skóré utkání s Branovem, kdy se k němu po kobinační akci dostal centr a se zakončením si poradil na jedničku.

Matěj Pudil (útočník, T.J. Roztoky) - velice dobře technicky vybavený hráč, kterému nechybí rychlost s balónem a chuť hrát pěkný kobinační fotbal. Srbečské obraně pěkně zatápěl svými úniky po celý průběh utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.