SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Jak je již zvykem, i po 6. kole přinášíme sestavu do ankety Hráč kola. Vy můžete hlasovat pro svého favorita, každou hodinu, až do středečního poledne. Do sestavy se dosatla řada nových jmen, a je jen na Vás, jak hlasování dopadne.

Petr Linc ml. (brankář, Sýkořice) – skvělými zákroky podržel svůj tým hlavně při standardních situacích a udržel čisté konto v zápase s pustovětskými hráči.

Karel Molo (obrana, Branov) – zodpovědný obránce branovského týmu, zápas od zápasu předvádí lepší výkony.

Michal Kratina (obrana, Srbeč) – už v minulém kole byl velice aktivním hráčem, a dokazoval to i nyní. Rychlostně vybavený Michal, si z pozice stopera nebojí říct o balón v rozehrání, a přejít až do zakončení. V zápase svým gólem upevnil vedení 3:0.

Richard Margolius (obrana, Lubná) – stoper Lubné vnesl do hry klid, přehled a rozvahu. Jeho nahrávky nepostrádaly přesnost.

Petr Holý (obrana, Slabce) – ačkoliv v obraně pravidelně nenastupuje, této role se zhostil víc než dobře. Přidal krásný křižný centr, který byl zároveň asistencí gólu T. Macáka. 

Milan Pedál (záloha, Řevničov) – v zápase proti Branovu mu patřil střed hříště, sbíral většinu balonů a spolehlivě je rozehrával do útočných akcí.

Roman Votroubek (záloha, Čistá) – čtyřmi góly v utkání na slabeckém hřišti patřil určitě k muži tohoto utkání.

Martin Tóth (záloha, Řevničov) – v utkání vstřelil dva góly, dostal se i do několika dalších šancí, navíc si připisuje i asistenci vyrovnávajícího gólu, který proměnil Jan Fujara.

Jaroslav Koc (záloha, Šanov) – stejně jako v minulém zápase proti Branovu, i nyní se dostal k zakončení, kterému předcházel centr, a hlavou poslal balón do branky gólmana soupeře.

Petr Richter (útok, Sýkořice) - od začátku utkání velice aktivní hráč, kterému se podařilo vstřelit úvodní, velmi důležité, branky. Trefil se nejprve v 6. minutě, následně po necelých dvaceti minutách zvyšoval na 2:0.

 

Jan Husák (útok, Kroučová) – hráč minulého kola, si opět  do střelecké statistiky připisuje další 3 branky, a udržuje si tak prvenství v tabulce střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.