SESTAVA KOLA - 11.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Máme za sebou další kolo Divize E, a tak přichází na řadu tradiční sestava kola. Opět jsme se nedočkali hattricku, velmi blízko k němu měl Karel Maceček z Petřkovic, který však v sestavě kola chybí. Jinak nikdo ze zbývajících hráčů neskóroval víc než jednou. Jedenácté kolo nabídlo hned 4 remízové výsledky. Pojďme se podívat na sestavu.

Brankář: Jakub Eliáš (FC Vsetín)

 

Na gólmanském postu se tentokrát rozhodovalo mezi Michutem z Valašského Meziříčí, jenž znovu chytl penaltu, brumovským Urbánkem a jeho sobotním soupeřem – Jakubem Eliášem. Nakonec byl zvolen Jakub Eliáš ze Vsetína, který měl proti Brumovu plné ruce práce a několikrát svůj tým podržel fantastickými zákroky. Zejména díky němu Vsetín vydoloval alespoň bod.

 

Obrana: Miroslav Navrátil (FK Nové Sady), David Levčík (Odra Petřkovice)

 

Miroslav Navrátil sice proti Velkým Karlovicím neproměnil pokutový kop, ale jinak si na výbornou poradil s domácími vysokými útočnými hráči. Podstoupil bezpočet vzdušných soubojů, ve kterých si vedl nadmíru dobře. David Levčík z Odry Petřkovice předvedl proti rezervě Opavy naprosto famózní výkon. Připsal si 3 gólové asistence. Úžasně zahrával standardní situace a každý míč z jeho kopačky, který mířil do blízkosti opavské branky byl nesmírně nebezpečný. Jasný hrdina zápasu.

 

 

Záloha: Jiří Furik (Jiskra Rýmařov), Jan Blaha (FK Nové Sady), Ladislav Strnad (ELSEREMO Brumov), Petr Glaser (Lokomotiva Petrovice), Jakub Hottek (MFK Havířov), Ondřej Adamík (Dolní Benešov)

 

Jiří Furik z Jiskry Rýmařov byl na začátku sezóny zraněný a svému týmu citelně scházel. Nyní už je kapitán rýmařovského celku zpět ve zbrani a proti Dolnímu Benešovu patřil k nejlepším. Mozek týmu. Jan Blaha z Nových Sadů předvedl dobrý výkon proti Velkým Karlovicím, který korunoval rozhodující brankou. Ladislav Strnad odehrál výborné utkání proti Vsetínu. Petr Glaser, kterého si Petrovice zapůjčily z Karviné, ukázal, že jeho fotbalové kvality jsou opravdu vysoké. Rozdíl mezi ním a ostatními hráči byl patrný. Ondřej Adamík skóroval proti Rýmařovu, čímž vyrovnal na konečných 1:1. Byl to jeho třetí gól v sezóně. Jakub Hottek z Havířova měl pod palcem střed hřiště. Odvedl spolehlivý výkon a na konci zápasu se mohl stát hrdinou. Velkou šanci na rozhodnutí však neproměnil.

 

Útok: Jan Ferenc (SK Hranice), Filip Macek (Slavičín)

 

Jan Ferenc, to už je známé jméno v sestavě kola. Hranický útočník byl opět nejnebezpečnějším hráčem svého týmu. Podařilo se mu skórovat z penalty, ale nakonec prohře ve Slavičíně nezabránil. Tu zapříčinil hlavně zkušený Filip Macek. Ten už ve druhé minutě po krásné kombinaci otevřel skóre a připsal si také gólovou asistenci. Velmi důležitý hráč Slavičína.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.