SESTAVA KOLA - 12.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Podzimní část se nám chýlí ke konci. Máme za sebou už 12. kolo a je čas na sestavu kola. Tentokrát jsme byli svědky dokonce dvou hattricků. Povedlo se Radovanu Lokšovi z Nového Jičína a také Ondřeji Adamíkovi z Dolního Benešova. Oba byli hrdiny svých celků. Kdo další se dostal do vybrané jedenáctky?

Brankář: Jiří Zbořil (FK Nové Sady)

 

Tentokrát byl mezi tři tyče zvolen gólman vedoucího celku z Nových Sadů. Jiří Zbořil odchytal výborné utkání na půdě rezervy Opavy. Jeho tým totiž docela „prospal“ úvodních 45 minut a hostující brankář musel několikrát své mužstvo podržet. To se mu nakonec povedlo a připsal si čisté konto. Nové Sady braly bod za remízu 0:0.

 

Obrana: Marek Macíček (Valašské Meziříčí), David Juřica (ELSEREMO Brumov), Jiří Prokeš (Frýdlant nad Ostravicí)

 

David Juřica z Brumova odehrál dobré utkání proti Frýdlantu nad Ostravicí. Svědomitě si plnil defenzívní povinnosti a přispěl k zisku jednoho bodu. To samé platí i na druhé straně o Jiřím Prokešovi. Tomu se zápas proti Brumovu také vydařil. Marek Macíček z Valašského Meziříčí byl u výhry 3:0 nad Slavičínem. Jeho výkony se postupně zvedají a zlepšují.

 

Záloha: Ondřej Adamík (Dolní Benešov), Josef Hoffmann (Lokomotiva Petrovice), Adam Ondra (FK Krnov), Jan Ferenc (SK Hranice)

 

Ondřej Adamík z Dolního Benešova byl jasným hrdinou zápasu v Hranicích. Povedl se mu totiž husarský kousek, když nasázel hattrick, a zejména díky němu hosté zvítězili 2:3. Na druhé straně se ho snažil překonat hranický bombér Jan Ferenc, který však vstřelil „jen“ 2 góly, ty na body nestačily. Josef Hoffmann z Petrovic vsítil gól na 2:0 a poté přihrál na branku na 3:1. Vedl svůj tým tedy jako správný kapitán a dovedl jej k výhře nad Krnovem. Na opačné straně se utkání povedlo Adamu Ondrovi, jehož forma jde nahoru.

 

Útok: Radovan Lokša (Nový Jičín), Jakub Ptáček (Odra Petřkovice), Lukáš Krčmařík (FK Krnov)

 

Radovan Lokša si proti Velkým Karlovicím připsal hattrick a byl jediným střelcem svého celku při výhře 3:1. Lokša se tímto počinem prostřílel na vrchol tabulky střelců, když dorovnal devět přesných zásahů broumovského Daniela Kořenka. Jakub Ptáček z Petřkovic vstřelil důležitou branku proti Havířovu, zvyšoval totiž na 2:0, což jeho spoluhráče řádně nastartovalo a nakonec vyhráli jasně 5:0. Lukáš Krčmařík z Krnova se gólově prosadil proti Petrovicím. Navíc připravil další 2–3 vyložené šance pro své spoluhráče. Nakonec však odjížděl bez bodu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.