SESTAVA KOLA - 13.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Ve třináctém kole převážně dominovaly obrany. Žádný z hráčů nedokázal vstřelit více než jeden gól. Urodily se hned dvě bezbrankové remízy. Zajímavý duel se hrál ve Slavičíně, kde došlo na tři penalty, ale ani jedna nebyla proměněna. Důležitou zprávou je také to, že máme nový vedoucí celek, kterým se po ztrátě Nových Sadů staly Petřkovice.

Brankář: Richard Mrozek (Lokomotiva Petrovice)

 

Mezi brankáři bylo opět těžké vybírat. Skvěle zachytal například Zdeněk Jež z Frýdlantu nad Ostravicí. Strážci svatyně se ale překonávali zejména ve Slavičíně. Domácí Jelínek chytl jednu penaltu, ale jeho protějšek na druhé straně Richard Mrozek jej trumfnul, když zneškodnil hned dva pokutové kopy. Proto je v naší sestavě plným právem.

 

Obrana: Tomáš Ondřejka (Velké Karlovice+Karolinka), Lukáš Martinka (ELSEREMO Brumov), Miroslav Matušovič (MFK Havířov), Michal Střižík (Frýdlant nad Ostravicí)

 

Tomáši Ondřejkovi z Velkých Karlovic se povedl duel proti Brumovu. Přispěl k čistému kontu svého mužstva. Na druhé straně pracoval velmi svědomitě obránce Lukáš Martinka. Miroslav Matušovič, hrající trenér Havířova, se vrátil ze sobotního zápasu Baníku Ostrava v Liberci někdy nad ránem. V neděli dopoledne už však stál na hřišti a vedl svůj tým do boje proti rezervě Opavy. Svým výborným výkonem se přičinil o výhru 1:0. Michal Střižík z Frýdlantu nad Ostravicí slavil výhru nad Rýmařovem. Odvedl skvělou práci v obraně a mohl být se svým vystoupením spokojen.

 

Záloha: Adam Leibl (Lokomotiva Petrovice), Roman Kučerňák (FC Vsetín), Lukáš Skoupý (MFK Havířov)

 

Mladý Adam Leibl je dalším hráčem Petrovic, který je kmenovým hráčem druholigové Karviné. Ve Slavičíně sice výhru neslavil, ale se svým výkonem musel být spokojen. Zápas začal na pozici stopera, ale záhy se posunul na post defenzívního záložníka, kde mu to také svědčilo. Roman Kučerňák jako správný kapitán konečně dotáhl svůj Vsetín k výhře nad Hranicemi. Při prvním gólu předvedl velké sólo a předložil míč skórujícímu Matůšovi. U druhé branky zase výborně vysunul Chuchmu, který rozhodl. Velmi podobně se jako správný vůdčí typ ukázal Lukáš Skoupý z Havířova. Ten vstřelil jedinou branku v duelu s béčkem Opavy, a Indiáni díky němu slaví 3 body za vítězství 1:0.

 

Útok: Radovan Lokša (Nový Jičín), Tomáš Režný (FK Nové Sady), Karel Maceček (Odra Petřkovice)

 

Radovan Lokša z Nového Jičína ovládl naši anketu o Hráče kola v minulý týden. Tentokrát se znovu vyburcoval k dobrému výkonu na půdě Nových Sadů, Opět zatápěl soupeřově defenzivě a připsal si gól na 1:1. Tím svůj gólový účet zaokrouhlil už na 10 a osamostatnil se v čele tabulky střelců. V zápase nastřelil ještě tyč. Nakonec přispěl k cenné remíze 2:2. Na druhé straně opět zářil Tomáš Režný, ten už je v naší sestavě poněkolikáté. U první branky svého týmu si připsal asistenci, tu druhou zařídil sám. Zkušený Karel Maceček rozhodl nepříliš pohledné utkání v Krnově. Díky jeho brance se Petřkovice posunuly na první příčku tabulky.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.