SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Veltrusy se hlásí zpět do boje o záchranu, Tišice jsou i nadále suverénní a Velký Borek zvítězil v derby nad Pšovkou B - to jsou v krátkosti nejzajímavější události tohoto kola. Nejzajímavější? Ale kdeže, i toto kolo má spoustu svých hrdinů. Tady jsou...

Jan Drapák, Vladimír Volf (Vysoká) - Brankář z nouze vychytal čisté konto a stoper vstřelil oba góly. Takhle se bojuje o mistrovské body!

 

Ondřej Packa, Pavel Kubata (Veltrusy) - Veltrusy doslova smázly Vehlovice a pod třemi z pěti branek jsou podepsáni právě nominovaní hráči.

 

Miroslav Mihalík (Velký Borek) - Gól stopera po rohovém kopu rozhodl zápas a Velký Borek zvýšil svůj náskok na druhém místě tabulky už na 8 bodů.

 

Martin Topor (Kralupy) - Svůj tým vedl do boje v roli kapitána, a šlo o misi úspěšnou! Kralupy totiž dokázaly nejtěsnějším výsledkem 1:0 porazit v tabulce mnohem lépe postavené Vojkovice.

 

Daniel Kolumpek (Mšeno) - Interní zprávy ze mšenských zdrojů tvrdí, že tomuto záložníkovi vyšel zápas náramně a zaslouží si tak nominaci do sestavy kola.

 

Petr Lauda (Tišice) - Vynikající zápas odehrál středopolař Lauda proti Hořínu. Podílel se totiž na všech brankách Tišic, z nichž dvě sám vstřelil.

 

Michal Rigo (Horní Počaply) - Tak tahle posila se povedla! Michal Rigo přišel vypomoci z Lužce a hned vstřelil branku. I díky jeho příspěvku Horní Počaply opět naplno bodovaly.

 

Jan Kopecký (Dolany) - Dolanský střelec, jemuž ale oslavy dvou gólů kvůli prohře pořádně zhořkly...

 

Petr Štěpánek (Dolní Beřkovice) - Výborný zápas odehrál tento veterán ve Všestudech. Jeden gól dal a na dva nahrál.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 22:55 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.