SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0
26. kolo odehrané ve velkém horku stálo všechny zúčastněné jistě spoustu sil. Přineslo také mnohé zajímavé momenty: Vítězství Tišic nad druhým Velkým Borkem, neuvěřitelný obrat Vojkovice ve Všestudech, či překvapivou výhru Vehlovic na hřišti Pšovky B.

 

Stanislav Hamáček, Martin Veselý, Jiří Trutnovský (Vysoká) - kompletní osa týmu, který dotáhla zápas proti Dolním Beřkovicím k vysokému vítězství.

 

Miroslav Brodský, Štěpán Karlík (Tišice) - Dva nejzkušenější fotbalisté v dresu Tišic ukázali proti dravému mládí Velkého Borku svou třídu a precizním výkonem přispěli k výhře 3:0.

 

Jozef Najman, Ivo Přáda (Vehlovice) - Vynikající výkon hostujícího stopera proti domácímu Gabčovi položil základ úspěchu, na ten pak navázal dvěma brankami v závěru Ivo Přáda.

 

David Bubeníček (Libiš B) - Libiš protrhla bodový půst, o což se vynikajícím výkonem zasloužil i dorostenec Bubeníček, který nastoupil na kraji obranné řady.

 

Josef Šaroch (Vojkovice) - Vojkovičtí předvedli nevídaný obrat ze stavu 3:0. Ten byl o to sladší, že se podařil na hřišti velkého rivala - sousedních Všestud.

 

Jakub Matějček (Kralupy) - Tradiční zástupce z řad fotbalistů Kralup opět prokázal svou kvalitu a dvěma brankami dovedl k výhře derby proti Dolanům.

 

Pavel Dohnal (Horní Počaply) - Zkušený útočník Horních Počapel rovněž dvakrát skóroval a i jeho tým slaví výhru. Mšeno odjelo zklamané po výsledku 4:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 23:55 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.