SESTAVA KOLA - 30.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

7

 Je dobojováno! Na hřišti už žádný z aktérů nemůže změnit osud a situace se má následovně: Postupují Tišice, do III. třídy naopak putují Vehlovice, Kralupy a Dolany. Jak ale dobře víme, administrativní cestou se ještě může stát prakticky cokoli... Poslední kolo přineslo spoustu divokých přestřelek i jednu bezbrankovou remízu. Své zástupce v sestavě má hned 10 ze 16 týmů, tak pojďme hlasovat!

 Ivo Lorenc (Všestudy) - Poslední utkání ovládl všestudský brankář. V závěru lapil soupeři několik velkých šancí a pomohl svému týmu i v penaltovém rozstřelu.

 

Miroslav Žák (Libiš B) - Kapitán Libiše B předvedl i na závěr sezóny tradiční velmi dobrý výkon a rozhodující penaltou napomohl k zisku 2 bodů proti druhému týmu tabulky.

 

Jiří Guttenberg st. (Mšeno) - Obrana Mšena byla ve Všestudech pevná jako skála, což je do velké míry zásluha právě hrajícího trenéra týmu, který operuje na pozici stopera.

 

Petr Lédl, Dalibor Suk (Horní Počaply) - Aby dal stoper hattrick? Aby dal tým v zápase 7 gólů a přesto musel o výhře rozhodnout až 2 minuty před koncem? To se může stát snad jen na Pšovce...

 

Jakub Juklíček (Vojkovice) - Vojkovice zakončily sezónu úspěchem v Dolních Beřkovicích, k čemuž pomohl dvěma brankami i letos trochu spící střelec Juklíček.

 

Jiří Trutnovský (Vysoká) - Také Vysoká se loučila s domácími diváky pořádným gólovým nášupem. Pod ním je z poloviny podepsán střelec 3 gólů Trutnovský.

 

Jan Dokoupil (Tišice) - Jednoznačná hvězda zápasu proti Obříství. Hokejovou terminilogií 2+2.

 

Ivo Přáda (Vehlovice) - Vehlovičtí sympaticky zvládli poslední zápas v Hoříně i díky hattricku Iva Přády. Ani ten ale nakonec na záchranu soutěže nestačil.

 

Jaroslav Kováč (Velký Borek) - Velký Borek zakončil sezónu remízou v Libiši. Obě jeho branky vstřelil kdo jiný než Jaroslav Kováč.

 

Ivan Štofl (Veltrusy) - Veltrusy to dokázaly a neuvěřitelnými výkony v jarní části si vysloužily přeborovou příslušnost i pro příští rok. V Kralupech jim k definitivě stačila remíza 2:2 po dvou gólech Štofla.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 08:38 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 6. 2016 18:56
Omluvu příjimám. Přeji, ať se Vašemu zástupci daří i nadále. On je mladý a může být v sestavě kola ještě mockrát, když bude hrát s takovým nasazením. A celému týmu přeji dobré výsledky v kraji a Vám silné hlasivky.
21. 6. 2016 14:53
Musím se Vám omluvit. Nejen jako jeden ze zakladatelů Ultras Tišice, ale i sám za sebe. To co jsme napsali, jsme napsali v afektu a přeargumentoval jste nás, máte pravdu. Neměli jsme znevažovat Váš výkon, když jsme u toho nebyli, a také jsme si měli nejdříve zamést před vlastním prahem. My jsme prostě jen chtěli, aby byla Dokyho snaha nějak oceněna, protože celou sezónu předvádí nadstandartní výkony. Když ztratí míč vepředu, je schopný vrátit se sprintem přes celé hřiště až k naší bráně. Ano, je to sice práce záložníka, ale stejně to v poslední době není zvykem, vidět takhle mladého hráče, aby plnil svoji roli v týmu s takovou bojovností a nasazením. Přijměte prosím naši omluvu, pane Guttenberg.
21. 6. 2016 10:19
Vy jste teda borci.... nevyhrajete ani když my nemáme v sestavě kola zástupce. A že tam byl třeba ve 26.kole Bróďa, kterému jsem i já poslal hlas......kde jste tehdy byli?? Vždyť měl pouhých 1,6%. Za takovou ikonu tišického fotbalu jste se měli prát. Pokud chcete vyhrát, tak to tady nesmíte brečet, ale musíte hlasovat. A Vaše znevažování našeho(mého) výkonu je víc než ubohé. Já sám dobře vím na co mám a na co už ne. Ale tady se přece vůbec nejedná o to, kdo byl nejlepší na hřišti, ale kdo dostane nejvíc hlasů. Chtělo by to z Vaší strany více úcty.
20. 6. 2016 20:54
dáváte hlasy jen abyste si ještě kopli v základu když je to váš trenér !!!
20. 6. 2016 20:46
Vy Mšeňáci, nestydíte se trochu? Co kdybyste to jednou nechali někomu jinému? Zvlášť, když tam máte svého hráče kvůli takovému výkonu? Obránce bych chválil, kdybyste byli na sestupových pozicích, uhráli remízu a získali bod k záchraně třeba proti Borku. Ale Všestudy jsou o 4 příčky pod vámi, vy ukopete plichtu, na penalty prohrajete a chválíte obránce?
20. 6. 2016 12:56
být ze Mšena styděl bych se za to že hlasuju pro hráče kola když jste stejně prohráli
20. 6. 2016 12:48
proísm vás lidé ze mšena vyserte se už na to hlasování