SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.09.2016

0

Třetí kolo Okresního přeboru Plzeň-město je za námi a my pro Vás přinášíme nejlepší jedenáctku víkendových zápasů. Dostal se Váš favorit do sestavy kola? Jestli ano, neváhejte a hlasujte do středečního poledne o nejlepšího hráče! 

Petr Bejček - TJ Sokol Plzeň - Hradiště - v utkání proti Košutce předvedl skvělý výkon s jediným inkasovaným gólem a zaslouží si tak místo v nejlepší jedenáctce.

 

Lukáš Kindl - TJ Plzeň - Litice - předvedl skvělý výkon v obraně Litic, ikdyž nakonec v penaltovém rozstřelu Litice prohrály, neubírá to na jeho výkonu.

 

Karel Fajfrlík - SK Smíchov Plzeň - druhá strana obrany v zápase Smíchov - Litice, stejně kvalitní výkon, Smíchovští nakonec slavili výhru.

 

Michal Ráb - TJ Slovan Spoje Plzeň - dvoubrankový střelec spojů v utkání proti Lhotě, ikdyž jeho tým zápas prohrál, předvedl skvělou hru.

 

Jakub Horník - TJ Sokol Lhota B - gólem, přihrávkou a aktivní hrou se ukázal v zápasu proti Slovanu, místo v sestavě kola si jednoznačně zaslouží.

 

Tomáš Kepka - TJ Zruč B - díky jeho brance z šesté minuty a udržení hubeného vedení získala Zruč tři body.

 

Michal Pavlíček - TJ Vodní stavby Plzeň - předvedl velmi solidní výkon, jak v defenzivě, tak v ofenzivě a gólovým příspěvkem pomohl porazit Plzenec.

 

Jakub Hrbáček - TJ Union Plzeň - první brankový střelec v utkání proti Spartaku, i on pomohl Unionu k výhře.

 

Tomáš Knapp - SK Smíchov Plzeň - druhý dvoubrankový střelec nejlepší jedenáctky kola, tentokrát v dresu Smíchova, neomylný byl i v penaltovém rozstřelu.

 

Michael Křížek - TJ Sokol Lhota B - třetí dvoubrankový střelec obléká dres Lhoty, v utkání proti Slovanu pomohl Lhotě vyhrát vysoko 5:2.

 

Tomáš Křen - FK Dýšina - nakonec tu máme střelce hattricku v utkání proti Černicím, Tomáš Křen pomohl třemi brankami svému týmu k zisku tří bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.09.2016 21:02 do 14.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.