SESTAVA KOLA - 4.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.09.2016

0

Hlasujte pro nejlepšího hráče 4. kola Okresního přeboru - Plzeň město! Máte z víkendových zápasů svého favorita? Proto neváhejte a podpořte ho svým hlasem.

 

 

Jakub Tománek - TJ Sokol Plzeň - Černice B - gólman Černic udržel v utkání proti tabulkově silnější Zruči čisté konto. Pomohl tak Černicím k tříbodovému zisku.

 

Jiří Egermajer - TJ Vodní stavby Plzeň - Vodní stavby předvedly skvělý výkon proti Dýšině, obránce Jiří Egermajer byl také důvodem, proč domácí vyhráli. Plnil jak defenzivní roli, tak dokázal vstřelit branku.

 

Jakub Ostrolucký - SK Smíchov Plzeň - obránce Smíchova, který předvedl proti Hradišti skvělý výkon. Za deštivého počasí předvedli smíchovští proti bodově silnějšímu Tornádu vyrovnanou hru a k té přispěl i Jakub. Vstřeleným gólem a výkonem v obraně.

 

Pavel Vacek - TJ Plzeň - Litice - dvoubrankový střelec v utkání proti Slovanu. Předvedl skvělý výkon, ke konci utkání však neudržel nervy na uzdě a viděl červenou kartu. Do té doby však proti Spojům hrál velmi dobře a v zápise je tak jediný střelec Litic.

 

Vlastimil Totzauer - FK Dýšina - jediný gólový střelec Dýšiny, proti silněším Vodníkům ale předvedli pěkný výkon.

 

Patrik Kočí - TJ Sokol Plzeň - Hradiště - proti Smíchovu předváděl několik šancí, snažil se kombinovat. Nakonec vstřelil rozhodující branku a dovedl Tornádo k vítěznému konci.

 

Michal Ráb - TJ Slovan Spoje Plzeň - dvoubrankový střelec proti Liticím. Dovedl Spoje k třem bodům a jasně si zaslouží místo v nejlepší 11.

 

Petr Zigmund - TJ Košutka Plzeň B - další dvoubrankový střelec, tentokrát v utkání proti Spartaku. Petr byl na hřišti jako obvykle vidět, dal dva góly a usadil se na druhém místě v tabulce střelců.

 

Michael Křížek - TJ Sokol Lhota B - jediný střelec hattricku v sestavě kola. Michael Křížek dokázal nasázet za záda gólmana Rapidu tři góly. Bohužel v penaltovém rozstřelu Lhota prohrála, ale to nic nemění na jeho skvělém výkonu.

 

Ondřej Faist - SKP Rapid Sport B - dvoubrankový střelec Rapidu, domácí se ke konci utkání začali rvát o vítězství a v penaltovém rozstřelu se jim to nakonec povedlo.

 

Karel Knaf - TJ Union Plzeň - Union proti Plzenci předvedl jistý výkon a získal jasné tři body. K těm přispěl i Karel Knaf svými dvěma brankami.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.09.2016 06:32 do 21.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.