SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 23.08.2020

0

Sestava úvodní kola rakovnické trojky je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola. Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Dobrými zákroky pomohl svému týmu v těžkém zápase v Sýkořici k výhře Radek Čecho. Pavlíkovskou defenzivu držel Jaroslav Koc a nechybělo moc k čistému kontu. Cesta přes něj nevedla. Kroučová má v sestavě kola dva zástupce. K výhře nad Čistou pomohl týmovým výkonem Luboš Vajnar, připsal si i úvodní branku utkání. Oráčov udržel čisté konto, dobrou defenzivní práci odvedl Josef Mayer.

 

Další zástupce Oráčova, levý záložník Adam Katona, byl u lajny velmi aktivní, nebál se dovolit si a odměnou mu byl jeden gól. Ze střední vzdálenosti umí. Jakub Kail se opět zapsal na střeleckou listinu pěkným gólem, ve středu hřiště diktoval tempo hry. Pavlíkov má velmi silnou mládež. Důkazem tohoto tvrzení byl nejen výborný výkon Petra Ikrényiho, který se trefil dvakrát a po technické stránce bavil pavlíkovské fans. Mšecké Žehrovice se radovaly po divoké přestřelce v Petrohradu, k výhře pomohly dva góly aktivního Radka Škutchana.

 

Hattrick, hattrick a dva góly. To je bilance hráčů, kteří uzavírají naši top jedenáctku uplynulého víkendu. Jan Kováčik zničil hattrickem Čistou. Tomáši Kindlovi stačil necelý druhý poločas na zaznamenání stejného počtu branek a jeho spoluhráč Ondřej Polcar neměl do hattricku také vůbec daleko, nyní se trefil dvakrát a dobrým výkonem se podepsal na demolici Slabec.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.08.2020 12:03 do 26.08.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.