SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 06.09.2020

0

Sestava třetího kola rakovnické "trojky" je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Čistým kontem Jiří Tomeš pomohl k výhře Kroučové nad Oráčovem. Defenzivu výborně řídil další hráč Sokola, a to Josef Vančura. V Pavlíkově mají obrovskou jistotu ve svém kapitánovi Lukáši Polcarovi, který si na stoperu počínal bezchybně. Na druhé straně se blýskl obětavým výkonem stoper Petr Bradáč. Na předstoperu za Mšecké Žehrovice velmi dobře zahrál Jiří Hejna, pro kterého se jedná vůbec o premiérovou nominaci do sestavy kola.

 

V top jedenáctce nesmí chybět autor hattricku Miroslav Ibl z Petrohradu. Ve středu hřiště diktoval tempo pavlíkovské hry Adam Mašek, rozdal několik kvalitních nahrávek do šancí. Nesmí chybět ani Petr Chytrý, další pavlíkovský hráč. Aktivní mladík byl za svůj výkon odměněn brankou, jedinou v zápase. Petr Linc z Kroučové byl velmi při chuti, odměnou mu byla jedna branka. Dva góly zajistily místo i sýkořickému Nicolae Marianu Serbanovi. Poslední pozice a dvougólový Jan Kočí ze Mšeckých Žehrovic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2020 13:58 do 09.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.