SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 13.09.2020

0

Sestava čtvrtého kola rakovnické trojky je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Petrohrad přečkal několik šancí Kroučové díky skvělým zákrokům Josefa Scheinera, který svým výkonem podložil konečné vítězství svého celku. Dobrou práci v obraně odváděl také Radim Worzischek. Janovský levý bek Jaroslav Kloub odehrál dobrý zápas, svému celku pomohl kuriózním gólem k vysokému vítězství. Post stopera s přehledem odehrál Jakub Sýkora, jeho tým inkasoval pouze jednou.

 

Jako správný kapitán zavelel gólem k obratu Jan Elsnic, jeho Mšecké Žehrovice zvítězili. Janovskou hru poháněl ve středu zálohy motor jménem Javor Bečirovič, který si připsal dva góly. Ofenzivní snažení Kolešovic bylo v podání Jaroslava Daniše velmi povedené, dva góly sám dal, na dalších se podílel. Dvě branky vstřelil také šanovský István Takács, velmi dobrý výkon tohoto hráče pomohl Šanovu k vysoké výhře.

 

Po dlouhé době se za Kolešovice představil Petr Roubík a hned z toho byly tři góly! Stejný počet branek zaznamenal také Marek Bradáč, který se podílel na kanonádě se Slabcemi. Poslední místo v top jedenáctce náleží střídajícímu Matěji Dyršmídovi, který přišel na hřiště ve 28. minutě a ke svému dobrému výkonu přidal dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2020 17:04 do 16.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.