SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 20.09.2020

0

Sestava pátého kola rakovnické trojky je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Stejně jako v okresním přeboru, tak i zde bude sveden souboj dvou brankářů, kteří si svými výkony řekli o post v sestavě kola. Jiří Tomeš lapil v základní hrací době pokutový kop a několika dobrými zákroky podržel Kroučovou. Neméně důležitým byl pro Chrášťany mezi třemi tyčemi Jakub Šutera. Během těžkého utkání s Janovem předvedl dobré zákroky, držel svůj tým a v penaltovém rozstřelu sám rozhodl o plusovém bodu.

 

Velmi dobře zahrál a obranu dirigoval kroučovský kapitán Ondřej Bechynský, kterému byl odměnou za jeho výkon druhý gól. Spolu s dobře chytajícím Tomešem udrželi čisté konto. Pavlíkovský stoper Lukáš Polcar znovu ukázal fotbalovost a zkušenost. Bohužel pro Pavlíkov, jeho tým podcenil závěr zápasu a bral jen bod. Na stoperu v dresu Janova netradičně zaskakoval Jiří Linc a tuto pozici odehrál velice solidně.

 

Sýkořice brala po penaltovém rozstřelu plusový bod s Oráčovem, když o vítězství přišla v posledních minutách. Velmi dobrý výkon předvedl Zdeněk Klíč. V top jedenáctce nesmí chybět dvougólový Pavel Komárek, který výrazně pomohl Šanovu k těsné výhře nad Petrohradem. Mužem zápasu v chrášťanském dresu se stal Lukáš Hanzl. Dal veledůležitý gól a odehrál skvělé utkání.

 

Role kapitána se znovu skvěle zhostil Jan Elsnic. Byť v početní nevýhodě, tak vrátil svůj tým gólem do hry a odměnou pro Mšecké Žehrovice byly dva body ze šlágru kola s Pavlíkovem. Dvougólový Karel Pros držel Petrohrad ve hře, ale i přes jeho velmi dobrý výkon Sokol odjížděl s prázdnou. V dobrém světle se ukazuje od začátku sezóny Tomáš Kindl, nyní se trefil dvakrát a zavelel tím k vítězství, které se ale bohužel pro jeho celek nekonalo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.09.2020 10:14 do 23.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.