SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 04.10.2020

0

Přinášíme výběr top jedenácti hráčů, kteří v uplynulém kole předvedli to nejlepší. Věříme, že v sestavě kola najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy a zaručíte mu tím zisk ocenění hráče kola. Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

V brance si své místo vychytal Jiří Tomeš, který musel čelit hned třem penaltám a spoustě šancí Sýkořice. Připsal si několik dobrých zákroků, kterými držel Kroučovou ve hře a zlikvidoval jeden pokutový kop. Kapitán Jan Melč se uvedl rychlým gólem, kterým nastartoval Janov k vítězství. Velmi zkušeně si odehrál zápas v Pavlíkově stoper Radim Worzischek. Dirigoval obranu a nedovolil soupeři vsítit branku. Kolešovice mají jistotu na stoperu v Danielu Polánkovi, který odehrál dobré utkání, po kterém Kolešovice braly bod. Dvougólový krajní obránce Jiří Staněk ze Šanova uzavírá defenzivní řadu top jedenáctky.

 

Velezkušený Petr Čech znovu ukázal, že je to pan fotbalista. Pro Petrohrad byl velkou hrozbou, podržel míč a zahrál velmi dobré utkání. Málem mu vyšel gól patou. Ve středu zálohy byl jistý na míči Adam Mašek, který posílal své spoluhráče do šancí, bohužel Pavlíkov zase doplatil na svou koncovku. V penaltovém rozstřelu jistě proměnil. Sýkořice braly tři body, ke kterým dopomohl výborným výkonem ve středu zálohy Milan Jansa. Slabce si připsaly dva body po rozstřelu s Oráčovem, úvodní branku zápasu vsítil mladík Tomáš Lev, velmi slibný fotbalista.

 

V útoku najdeme dva janovské snajpry. Hattrickem se v tomto kole blýskl Václav Štefl, jeho kolega z útočné řady Radek Konvalinka si připsal dvě branky. Sečteno a podtrženo, tito dva hráči zaznamenali pět z celkových šesti gólů a zařídili pro Janov tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2020 12:31 do 07.10.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.