SESTAVA KOLA - 17.kolo Divize A, 2021-2022

Datum kola: 19.03.2022

0

V dalším kole jara padlo celkem 25 branek. Uskutečnilo se ne jedno překvapení. Lom ztratil v Berouně, rezerva Dynama ztratila v Chebu, odehrálo se dokonce i plzeňské derby. Snažili jsme se vybrat jedenáctku nejlepších hráčů uplynulého kola, podívejte se, jestli se tam nedostal i právě Váš oblíbenec!

Brankářem je Jakub Luhový chytající za plzeňskou Doubravku. Byl obrovským držákem za vítězstvím svého týmu v derby. Díky němu vzadu udrželi čisté konto vzadu a také tři body do tabulky. 
Prvním obráncem je chebský Jakub Netrval, který čelil útoku rezervy Dynama. Díky němu právě rezerva jihočechů ztratila body. Dalším je mýtský Jiří Hereit. Kapitán Slavoje bránil společně se spoluhráči silnou ofenzivu Klatov. Posledním obráncem je další kapitán a opora, tentokrát týmu Viktorie Mariánské Lázně Michal Drahorád. Udržel soupeře z Katovic, díky němu se Katovice prosadily pouze jednou.
Do zálohy určitě patří dvougólový hráč plzeňské Doubravky Marek Patrovský. Jeden z hlavních aktérů, kteří pomohly k tomu, že Plzeň je modrožlutá. Středním záložníkem je Sebastian Böhm. Sám vstřelil dvě branky, obzvlášť jeho první gólová rána byla parádní. Mimo branky, pomáhal take defenzívě ve vzdušných prostorách. Vedle něj bude operovat Michal Repa. Jediný katovický střelec v zápase proti mariánské Viktorii. Jedním z hráčů, který si podle trenéra své místo v sestavě kola zaslouží. Dalším záložníkem je berounský Jakub Krůta, jediný střelec v zápase proti Lomu. On může za to obrovské překvapení, které se tento víkend odehrálo. 
Prvním útočníkem je Tomáš Mazouch, keden ze střelců svého týmu v Hořovicích. Jeho výskok se podobal výskoku Cristiana Ronalda v dresu Juventusu proti Sampdorii. Dalším útočníkem a dalším mýtským hráčem je Michal Nový, který vstřelil jednu z branek svého Slavoje, kvůli němu se v zápase proti klatovům nešlo do šaten za bezbrankového stavu. Posledním útočníkem je Lukáš Roubal. Další hráč plzeňské Doubravky, jednu branku dal a jednu připravil svému spoluhráči, který je rovněž v sestavě kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.03.2022 09:57 do 23.03.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.