SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 17.04.2022

0

Patnácté kolo rakovnické III. třídy je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

I v dalším zápase Jiří Tomeš držel svůj tým nad vodou. Tentokrát to bylo proti favorizovaným Mšeckým Žehrovicím, od kterých inkasovala Kroučová pouze dva góly, a to právě díky svému brankáři. Čisté konto na druhé straně mohlo těšit Lukáše Ducára, který působil v defenzivní činnosti na pozici stopera velmi jistě. Pěkný gól si připsal Lukáš Polcar do sítě Oráčova. K němu čisté konto a asistence, a tak nemůže kapitána Pavlíkova v top výběru víkendu chybět.

 

David Halámek zvládl utkání s Kolešovicemi taky na jedničku. Čisté konto sice jeho Sokol neudržel, zato se raduje z prvního jarního vítězství. V dresu Mšeckých Žehrovic se dařilo také Michalu Kmeťovi a především pak Radku Škutchanovi, který zápas rozhodl jedinými dvěma góly. Slabce velmi potrápily Čistou. V gólové přestřelce si jednu branku ke svému dobrému výkonu připsal Jiří Čiha. Z bodového zisku se bohužel pro slabecký tým neradoval. Dvě úvodní branky zápasu má na svědomí František Kalaš, který tak usnadnil svému týmu zápas s agresivním Oráčovem.

 

V ofenzivě Janova pálil znovu Radek Konvalinka, naše redakce ale vybrala do sestavy kola Ondřeje Frühaufa, který sice nedal tolik branek, ale obranu trápil minimálně stejně hodně jako jeho parťák "Pugy". Ondřej Dušička pomohl Čisté zvládnout dramatickou přestřelku se Slabcemi, v zápase totiž zaznamenal další hattrick! Stejný počet branek vsítil v chrášťanském dresu Petr Králička. I jeho branky znamenaly pro Slavoj vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2022 17:36 do 20.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.