SESTAVA KOLA - 22.kolo Divize A, 2021-2022

Datum kola: 23.04.2022

0

I v tomto kole se konaly hody. Favorit soutěže si zastřílel, rezerva Dynama zabrzdila rozjeté Rokycany. Katovice jsou v domácím prostředí nadále neporaženy. Viktoriáni z Mariánských Lázní si připsali první jarní vítězství s Berounem, kteří letos ještě nevyhráli. Po měsíci se podařilo vyhrát i Mýtu, dokázali si poradit s Tatranem Sedlčany. 

V bráně si zaslouží své místo Jakub Luhový. Kuba dokázal svůj tým podržet v zápase proti Lomu. Díky němu byl tip jeho spoluhráče správný. 

 

V obraně má místo i přeštický kapitán Ondřej Chocholoušek. Díky němu neměl Cheb na vstřelení branky žádnou šanci. V obraně si netradičně zahrál v tomto kole i plzeňský Marek Paul. Nahradil svého nemocného kapitána a obstál na výbornou. Posledním obráncem je Patrik Kořistka. Nejenže předvedl dobrý výkon ve středeční dohrávce, ale díky němu získal jeho tým body i o víkendu proti Berounu. 

 

Robin Polanský rozhodl utkání ve Sportovním centru mládeže v Českých Budějovicích, když místní Dynamo přivítalo rozjeté Rokycany. Vstřelil dvě rozdílové branky svého týmu. Lukáš Mudra si své místo zaslouží díky svým asistencím v zápase proti Chebu. Sám jednu branku přidal i on. Dalším středopolařem je Jindřich Kadula, který nejenže vstřelil jednu branku, ale díky jeho parádní asistenci se trefil i jeho spoluhráč. Michal Repa zažívá parádní formu v katovickém dresu. Za poslední tři zápasy se pokaždé zapsal do listiny střelců. V zápase s Petřínem přidal i dvě asistence, takže byl u všech gólů svého týmu. 

 

Tomáš Arzberger vstřelil hattrick a podílel se velkou měrou ke kanonádě svého týmu. Mýtský Michal Nový se prosadil do sítě Sedlčan hned dvakrát a díky němu po více než měsíci zvítězili. Soběslavský Aleš Kutner si své místo v sestavě také zaslouží, dal vítěznou branku v zápase s Jindřichovým Hradcem. 

 

Do sestavy se bohužel nevešli hráči jako Jan Zajíček s Antonínem Preslem (oba SK Klatovy), Patrovský s Roubalem (oba Semco Doubravka) a v neposlední řadě i Braun s Nedbalým, kteří byli u obou branek svého týmu v zápase s Berounem. Pro Mariánské Lázně to znamenalo první vítězství na jaře. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2022 10:35 do 27.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.