SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 15.05.2022

0

Devatenácté kolo rakovnické III. třídy je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

V brance si o místo řekl Petr Tureček, který vychytal v Čisté čisté konto a v důležitých momentech svůj tým podržel. Dvougólový kapitán Jan Melč měl velký podíl na janovském vítězství na hřišti Kroučové. Jako bonus mu bylo čisté konto. Na druhé straně hrající Josef Vančura byl na pozici stopera jediným hráčem Kroučové, který snesl přísnější měřítko a proti janovskému celku si připsal několik úspěšných obranných zákroků a svůj tým zachránil od většího debaklu. V dresu Pavlíkova opět zářil v zadních řadách Lukáš Polcar. K čistému kontu a výbornému výkonu přidal asistenci.

 

Duel Šanova proti Oráčovu přinesl doslova hokejový výsledek. Na domácí straně zářil ve středu zálohy David Šika, který se vrátil po zranění a připsal si jeden gól. Tvořil šanovskou hru, ale z bodů se v důležitém zápase o záchranu neradoval. Radost byla na opačné straně. Dva góly a dobrý výkon má na svém kontě Adam Katona, který byl možná u historicky nejvyššího vítězství Oráčova. Janov má za sebou další úspěšný zápas. Na hřišti Kroučové dominoval, ve středu hřiště diktoval tempo hry Jakub Kail, který zakládal útočné akce a připravoval i šance pro své spoluhráče. František Kalaš má na kontě hned čtyři z pěti pavlíkovských gólů. Neproměněnou penaltu napravil, byl středem pozornosti a připsal si i nádherný gól z přímého kopu.

 

Stejný počet branek a možná vůbec nejvyšší v zápase během své kariéry zaznamenal v oráčovském dresu Michal Zelenka. Ten táhl svůj tým, který se radoval z vysoké výhry, která byla také důležitá v boji o záchranu soutěže. Dvěma góly pomohl Kolešovicím k vítězství Jaroslav Daniš. Zejména tím prvním hned na samém začátku usnadnil svému týmu vstup do zápasu, který dopadl pro Český Lev vítězně. Marek Bradáč se proti Kroučové trefil dvakrát, navíc na něj byla penalta. Ze střední zálohy se posunul do útoku a ukázal, že ani na tomto postu nezapomněl hrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2022 16:13 do 18.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.