SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 05.06.2022

0

Závěrečné kolo rakovnické III. třídy je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Javor Bečirovič zaskočil mezi třemi tyčemi a zápas proti Mšeckým Žehrovicím zvládl na jedničku. Bohužel pro svůj tým chyběl ve středu hřiště a Janov padl. V brance si připsal několik dobrých zákroků a Sokol držel do poslední chvíle v naději na bodový zisk. Na druhé straně řídil defenzivu Mšeckýh Žehrovic kapitán Jan Elsnic. Obrana pod jeho vedenín inkasovala pouze jedinkrát, což je proti ofenzivně silnému Janovu velký úspěch. Lukáš Karas se kromě svého dobrého výkonu a čistého konta mohl radovat také z vítězství svého celku, Sýkořice nedala Kroučové šanci.

 

Velezkušený Tomáš Fencl odehrál ve slabeckém dresu velmi dobrý zápas. Svému týmu pomohl k vítězství také gólovou asistencí. Jeden gól Petra Ikrényiho mladšího a hattrick Františka Kalaše, to byly důvody šanovské devastace. Toto mladé a talentované duo ve středu hřiště dělá každému protivníkovi velké problémy, což pocítil nyní Šanov. Dvě asistence Tomáše Rédla stačily Chrášťanům pouze k remize. Nebýt dobrého výkonu tohoto hráče, mohl by vyjít Slavoj bodově naprázdno. Na druhé straně řádil v dresu Petrohradu Jiří Masopust, který zaznamenal všechny tři góly svého týmu a zařídil tak remízu.

 

Stejný počet branek vsítil čistecký kanonýr Ondřej Dušička, který hattrickem potvrdil nadvládu v soutěži o krále střelců. Marek Konopásek byl u vlastního gólu Oráčova, další branku sám dal a třetí připravil. Na slabecké výhře má velký podíl. Úvodní branku Sýkořice zařídil Petr Ondráček, kterému se utkání povedlo a na závěr sezóny se tak mohl spolu se spoluhráči radovat z vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2022 15:04 do 08.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.