Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Materna s Jedličkou pohřbili naděje domácích


0

Ve čtvrté minutě 0:1 a v osmé již 0:3. To byl šok pro domácí, ze kterého se již nevzpamatovali. Těsně před pauzou sice snížil Tlučhoř, ale to bylo vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vlétli na soupeře jako uragán

Kdo se trochu opozdil při příchodu na stadión, přišel o hodně a do konce utkání již viděl jen marné dobývání branky, kterou strážil pečecký gólman Tomáš Cihlář. "Připravovali jsme se na rychlonohé útočníky soupeře a stejně jsme je neuhlídali", hlesl po utkání domácí trenér Vlastimil Chlád.

 

Ano, Tomáš Jedlička a dvakrát Martin Materna pohřbily naděje Krakovan na bodový zisk již během osmi minut. Nejprve domácí obraně pláchl Martin Materna a otevřel skóre zápasu - 0:1. O čtyři minuty jen z podobné situace napodobil Tomáš Jedlička - 0:2. A netrvalo to ani minutu, když Douděra lovil míč ze sítě potřetí. Obráncem tečovaná střela Martina Materny změnila směr a krakovanský brankář již reagovat nedokázal - 0:3.

 

To byla pořádná sprcha. Přesto domácí nic nevzdávali a postupem času přebírali více a více aktivitu na své kopačky. V jedné šanci ale mířil Louda mimo tyče a gólově neskončila sni druhá akce. V poslední minutě se ale v šestnáctce uvolnil Luděk Tlučhoř a křížnou střelou vykřesal jiskřičku naděje - 1:3.

 

Marné dobývání branky Peček

V druhé půli drželi domácí míč, ale kombinace končily na precizní obraně Peček. Hosté hráli takticky ze zajištěné obrany, sami využívali každou příležitost k rychlému protiútoku, ale diváci už gólové akce neviděli. Pečky tak z horké půdy Krakovan odvážejí tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Horší začátek nás už snad potkat nemohl. V osmé minutě 0:3 a bylo po zápase. Nic jsme samozřejmě nevzdali, ale za tohoto stavu je to těžké. Postupně jsme sice převzali iniciativu, ale hosté nám víc než jen snížit nedovolili, přestože v druhé půli jsme je zavřeli na jejich polovině. Byl to prostě špatný zápas, nejhorší výkon v této sezóně.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Úvod zápasu nám nemohl vyjít lépe, brzy jsme vedli 0:3 a další góly jsme mohli přidat. Domácí tým jsme tím zaskočili a trvalo dost dlouho, než se vzpamatovali. V závěru první půle nás přimáčkli, měli asi dvě šance, které nedali, ale přece jen se jim podařilo snížit. Ve druhém poločase jsme očekávali to, že domácí budou chtít otočit výsledek a že nás nebude čekat nic lehkého. Důležité bylo, že se domácím nepodařilo dát kontaktní branku a přestože se hrálo většinou na naší polovině, tak jsme je nepouštěli do šancí. My jsme občas hrozili z rychlých protiútoků, ale také bez gólového efektu. Nakonec jsme si výsledek pohlídali a přivezli jsme velmi důležité body. Rád děkuji mužstvu za přesně dodrženou taktiku, navíc za zodpovědný výkon,ale především za velkou bojovnost a nasazení od všech hráčů a to po celých devadesát minut. Přestože to bylo fyzicky náročné, tak hráči dokázali, že jsou po této stránce velmi dobře připraveni.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] , L. Neruda [-] , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] (71. J. Robovský [-] ) - L. Tlučhoř [-] , J. Pospíšil [-] (64. V. Novotný [-] ) , O. Louda [-] - T. Sixta [-] , A. Dostál [-] (85. J. Oberreiter [-] ) - J. Antoš [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Železný [-] , T. Chudoba [-] , T. Plaček [-] - L. Mužík [-] (61. J. Chrastný [-] ) , M. Novák [-] , M. Modrovič [-] - T. Jedlička [-] , M. Materna [-] (66. R. Michálek [-] ) - V. Lukáš [-] , J. Konůpek [-]

ŽK: 48. T. Sixta , 58. J. Pospíšil , 75. L. Jelínek - 76. M. Novák .
Hráči zápasu: M. Materna .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.