4:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heverle vyrovnal pět minut před koncem


Branky


0

Branky se začaly sypat až ve druhé půli a každý tahal chvilku za delší konec. Vyrovnání zařídil pět minut před koncem Petr Heverle. V penaltách pak domácí vydolovali druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly bohužel ne

Před utkáním se oba trenéři netajili respektem k soupeři, ale zároveň oba doufali v zisk tří bodů. "Věřím, že si odsud body odvezeme", uvedl před utkáním asistent trenéra hostí Kuzma Novotný. Libodřický Lukáš Lanc byl před utkáním dobře naladěn, měl kompletní kádr a podotkl: "Připravili jsme dvě drobné změny. Na beku dostal místo Šudyho možnost Škopek a na krajní záloze bude pendlovat Hovorka."

 

Úvodních deset - patnáct minut patřilo domácím. Střelu Sovy vyrazil gólman, Pohanka se prodral do vápna, ale míč mu v poslední chvíli ukopli obránci. Dalekonosnou střelu Škopka vytáhl Mical nad břevno. Potom ale začali přebírat iniciativu hosté. Více se snažili kombinovat, zatímco Libodřičtí sázeli na rychlonohé útočníky. Na jedné straně se v souboji s Baškem neprosadil Kučera, na druhé se Hrstka zamotal s míčem mezi třema obránci. První zásah si připsal domácí brankář Kolář po střele Lekeše, kterou vyrazil. Hra se stále přesouvala od jedné brány k druhé a diváci se měli na co koukat.

 

Mical na dvakrát chytal nepříjemný přízemní centr Pohanky, hlavička Heverleho po trestném kopu mířila kousek mimo tyčí. Domácí Kolář se zapotil po rychlém protiútoku D. Živného s Korčákem, když druhý jmenovaný pálil a Kolář míč vyrazil. Následnou dorážku zblokoval Baško. Domácí branku ohrožoval i Chlupáč, ale jeho klička gólmanovi byla dlouhá a Kolář byl včas na zemi.

 

Šance střídala šanci, ale žádný tým nedokázal skórovat. Baško hlavičkoval z dobré pozice nad bránu, i Pohankova hlavička skončila nad bránou. Střelu Hrstky z úhlu zkrotil Mical. Libodřickou bránu ohrožoval Korčák, ale mířil mimo, kombinace Novotného a Lekeše skončila slabou střelou. Velkou příležitost po přetaženém míči měl Kučera, ale jeho střelu Kolář nohama vykopl na roh. Z něj letěl míč přímo do brány, ale Kolář si opět poradil.

Konečně přišly i góly

Druhý poločas přinesl i fotbalové koření - branky. Už po deseti minutách se po pěkné kombinaci ujali hosté vedení střelou Ondry Lekeše - 0:1, ale Marek Hrstka dvěma góly během pěti minut překlopil misky vah. Nejprve se prosadil po dlouhém autu levačkou - 1:1. Potom se prosadil v úniku - 2:1. Za dvě minuty na to bylo opět srovnáno. Po hrubce domácí obrany vyrovnal opět Ondra Lekeš - 2:2. Po pěti minutách přišla penalta ve prospěch hostů a Jakub Korčák bere vedení na stranu Žiželic - 2:3. Vyrovnání zařídil šťastnou trefou Petr Heverle, který dokázal propasovat do sítě přetažený centr - 3:3. V samotném závěru mohl rozhodnout o výhře domácích Hrstka, ale dvakrát mířil z vápna nad břevno Micalovy brány. I hosté mohli přidat další gól, ale nájezd dvojice zlikvidoval výborný Kolář.

 

 

Hrstka přestřelil i pletivo za bránou

Zápas dospěl do loterie pokutových kopů. Kolář jeden pokus hostům lapil, jiné mířily mimo a tak i když Hrstka mířil hodně vysoko, zůstal druhý bod v Libodřicích po penaltovém skóre 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Pěkný zápas, Žiželice asi přinutí soupeře k lepším výkonům. Byla to jízda nahoru - dolů, až jsem se divil, že to ti naši kluci uběhali. Největší problémy nám dělal jejich rychlý přechod do útoku. Fanoušků bylo dost a muselo se to líbit.

SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, trenér: Další zápas jsme sehráli na hřišti Libodřic. Narazily na sebe týmy z horní části tabulky. Během první půlky jsme viděli nezáživné utkání plné osobních soubojů uprostřed hřiště. Z mého pohledu jsme se prvních deset minut rozkoukávali a aktivní byli domácí, v dalších pětatřiceti minutách první půle jsme byli lepším týmem s vícero gólóvými šancemi, nicméně jako již tradičně jsme je zahazovali. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0. O přestávce jsme si řekli, co je potřeba změnit, čeho se vyvarovat a jak si dojít pro tři body, které jsme v Libodřicích chtěli vybojovat. Od 55. minuty utkání do 70. minuty se na hřišti strhla vyloženě branková přestřelka. Diváci viděli pět branek, nicméně já z pozice asistenta trenéra jsem rozhodně spokojen nebyl. V obraně jsme hráli naivně, dopouštěli se chyb, přišli o vedení, soupeř dokonce utkání otočil a v zápětí jsme zase strhli vedení na svou stranu my. Jenže ani to nám nepomohlo vedení udržet až do konce a pět minut před koncem jsme byli po zásluze potrestáni za naší hru, která byla plná chyb a nepřesností. Utkání tak skončilo remízou a v letošním druhém penaltovém rozstřelu jsme úspěšní nebyli. Jsem velice rozladěn z našeho výkonu a rozhodně nejsem spokojen, protože jsme v Libodřicích jednoznačně ztratili dva body jako tým, který byl sedmdesát minut lepší.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - A. Baško [-] , R. Medlen [-] , P. Škopek [-] , D. Oliva [-] - P. Sova [-] , J. Kovařík [-] (81. P. Novotný [-] ) , P. Heverle [-] , M. Hovorka [-] (78. M. Šudy [-] ) - M. Hrstka [-] , L. Pohanka [-] -

SK Žiželice
D. Mical [-] - D. Kučera [-] , J. Novotný [-] , M. Bubeník [-] (89. ) , M. Živný [-] - J. Korčák [-] , O. Hůka [-] , D. Chlupáč [-] , O. Lekeš [-] - L. Kubelka [-] , D. Živný [-] -

ŽK: 49. J. Kovařík - 81. J. Novotný .
Hráči zápasu: M. Kolář , M. Hrstka , P. Sova - O. Lekeš .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.