Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany rozhodly v poslední desetiminutovce


Branky


1

Domácí Konárovice se ujaly po půlhodině hry vedení, ale brzy o něj zase přišly. Po přestávce získali jednogólový náskok zase hosté, jenže i domácí zvládli vyrovnat. Rozhodnutí tak padlo až v posledních deseti minutách, když už Konárovice hrály oslabené o vyloučeného Vokouna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jevany vyrovnaly z trestňáku

Od počátku zápasu bylo vidět, že hosté nechtějí připustit žádnou komplikaci. Jevanští se snažili držet míč, hrálo se více na polovině domácího mužstva, ale do první šance se dostal konárovický Černík, který ale jen napálil tyč Tolstikovovy brány. Jen o několik minut později se po přečíslení hostující obrany domácí radovali, protože Marek Patočka sice na třikrát ale dostal míč do sítě - 1:0. Hosté praktikovali nadále svou hru a sedm minut před přestávkou se dočkali vyrovnání. Z trestného kopu kousek za šestnáctkou se ideálně trefil Radek Krejčík - 1:1. I když jevanští fotbalisté měli míč častěji pod kontrolou, na šance to byl vyrovnaný poločas a dával tušit zápletku poločasu druhého.

 

Konárovice se držely, ale závěr nezvládly

Důrazná a rychlá hra Jevan slavila úspěch. Po krásné akci, na jejímž konci se zjevil Tomáš Novák, se dostali hosté do vedení 1:2. Kdy by čekal, že budou branky dávat již jen hosté - ten se zmýlil. Po pár minutách bylo opět srovnáno - šedesátá třetí minuta, Miloš Černík a 2:2. Málo platná byla převaha hostujících borců, když nebyla efektivita. V pětasedmdesáté minutě jim dobývání konárovické branky usnadnil Martin Vokoun, který si vysloužil druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy. Hosté se nakonec dočkali. Po závaru před domácí brankou David Končický dorazil na 2:3. V pětaosmdesáté minutě dal výsledku konečnou podobu Denis Hejdák a upravil tak na 2:4.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Jelikož bylo veliké teplo, tak se začalo v poklidném tempu. Hrál se vyrovnaný fotbal. Jako první jsme měli my velikou šanci, ale Černík M. orazítkoval jen tyč. Pár minut nato jsme šli do přečíslení a na třetí pokus Patočka poslal míč do sítě. Nevím proč, ale od té doby jsme hráli proti rozhodčímu. Pan Vala zkoušel všelijaké triky, až dostal Jevany na hranici velkého vápna a ty srovnaly na 1:1. Myslím si, že hráčskou nedisciplinovaností a tvrdými zákroky Jevan jsme dohrávali poločas jen proti rozhodčímu. Druhý poločas nebyl už o fotbale, ale o nervech, kdo vydrží dohrát celý zápas. Myslím, že Jevany hrají fotbal dostačující lepší polovině tabulky a nechápu, proč kazí celou podstatu fotbalu přilepšením rozhodčímu. Takovéto zápasy musíme hodit za hlavu a jít dál za body.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: V předešlých dvou vystoupeních v Konárovicích jsme prohráli. A tak jsme k zápasu přistoupili s taktikou držet míč a nepřizpůsobit se soupeřově hře nakopávaných míčů. Od začátku jsme Konárovice zatlačili na jejich polovinu. Paradoxem je, že první šanci měli domácí, ale míč skončil na tyči naší branky. Druhý poločas začal naší převahou, šli jsme do vedení, ale domácí dokázali srovnat krok. I nadále jsme je však neustále přehrávali a v 83. minutě jsme se konečně dočkali. Nutno říci, že jsme zaslouženě zvítězili nad tvrdou hrou domácích a vezeme si velmi cenné body do Jevan. Všem hráčům děkuji za velmi dobrý výkon a pevně věřím, že se nám začíná vracet jarní forma.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Černík [-] (46. J. Pokorný [-] ) , P. Jandák [-] (67. P. Stempák [-] ) , M. Vokoun [-] - P. Kopecký [-] , M. Brunclík [-] , M. Havlíček [-] , R. Pokorný [-] , L. Sojka [-] - M. Černík [-] , M. Patočka [-] (46. F. Žídek [-] )

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - R. Krejčík [-] , F. Jásek [-] , J. Chaloupka [-] (82. R. Krejčík [-] ) , Z. Čechák [-] - T. Novák [-] , P. Krákora [-] , J. Bečvařík [-] , D. Končický [-] - J. Koula [-] , D. Hejdák [-] (29. M. Pacourek [-] ) -

ŽK: 18. M. Vokoun , 44. J. Svoboda , 56. P. Jandák , 58. J. Pokorný , 64. M. Brunclík - 18. D. Končický . ČK: 75. M. Vokoun .
Hráči zápasu: Z. Čechák , F. Jásek .
Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 9. 2016 11:23
Tohle miluju... Konárovice jsou týmem, který suverénně vládne Okresnímu přeboru kolínska tvrdostí mnohdy atakující hranici zákeřnosti, což uplynulý zápas ukázal v jasných barvách. Chcete-li u nich hrát fotbal, počítejte s tím, že Vás to bude bolet... hodně. A pozor, to se nebavíme o nějakých drženích za dres nb soubojích rameno na rameno... bavíme se o úderech do obličeje, loktech do a nesmyslných skluzech bez jakékoliv známky snahy hrát míč.
Trenéru Jandákovi patří respekt za dvě věci: za to, že jeho tým má perfektně zažitou exekuci brejků a standardních situací a za to, že se nestydí pustit výše uvedený projev do éteru, protože člověk oplývající zdravým rozumem s ním může souhlasit tak maximálně v tom, že bylo teplo a že M. Černík orazítkoval tyč.
Závěrem už pouze klobouk dolů před třemi hráči domácích: brankář, mladý středový hráč a kapitán. Všichni fotbalisté nadstandardní úrovně kolínského okresu jak hrou, tak i hlavou. Zbytek by měl odevzdat kopačky v nejbližších sportovních potřebách a začít s boxem či MMA.