Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Padlo deset branek a rozhodnout musely penalty


Branky


0

Skóre se v zápase přelévalo jako voda v baňce. Domácí vedli 2:0, ale do poločasu hosté otočili na 2:3. Po pauze šli hosté až do vedení 2:5, jenže Zásmuky v závěrečném náporu vyrovnaly. O druhém bodu pro hosty rozhodla lepší přesnost ze značky pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze stavu 2:0 na 2:3

Navídanou přestřelku připravili diváků hráči domácích Zásmuk a hostů z Peček. Během prvních pěti minut měli dvě brejkové situace hostující hráči, ale bohužel závěrečné řešení nebylo ideální a přišel trest. Po rohovém kopu se prosadil Jiří Roth a otevřel skóre zápasu - 1:0. Domácí tým převzal otěže utkání a výsledkem bylo dvojnásobné razítko na břevně Cihlářovy brány a druhý gól v síti z kopačky Ladislava Brtníka, který tak vstřelil svůj první zasmucký gól - 2:0. Tento průběh vyprovokoval trenéra hostí Petra Šafránka hned k dvojímu střídání. Na hřiště přišli Martin Materna a Jan Konůpek, hosté změnili rozestavení a jak se později ukázalo, byl to tah hodný reprezentačního trenéra. Během posledních patnácti minut první půle hosté otočili na 2:3. Po třech minutách na hřišti se prosadil Martin Materna, další přidal Milan Štégl a těsně před pauzou vstřelil svůj druhý gól v utkání opět Materna.

 

 

Ze skóre 2:5 na konečných 5:5

Katastrofický scénář pro Zásmuky pokračoval i po pauze. Do šedesáté minuty narostlo skóre na děsivých 2:5 po brankách Milana Štégla (z penalty) a Tomáše Jedličky. Jenže pak potkal výpadek naopak hosty. Během poslední čtvrthodiny utkání inkasovali třikrát a ztratili tak vyhrané utkání - 5:5. Hosté měli před tím ještě šance na navýšení skóre, ale samostané ůniky neproměnili, naopak v samém závěru je od porážky zachránil Cihlář, který zmařil únik Vondráčka.

 

 

 

 

Hosté byli o gól lepší

Po dramatickém průběhu se o bodu navíc muselo rozhodnout střelbou ze značky pokutového kopu. Hráči Peček měli lepší mušku a nervy. Trefili do sítě o jednu pentli víc a odváží si ze Zásmuk dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Zápas pro nás začal dobře. Hned v sedmé minutě jsme se ujali vedení. Do třicáté minuty jsme dvakrát orazítkovali břevno a hráli jsme dobře dopředu. Odměnou byl druhý gól. Pak přišel neuvěřitelný výpadek a hosté během šesti minut otočili výsledek! Na začátku druhého poločasu katastrofický scénář pokračoval. Pečky navýšily z penalty a vzápěti na 2:5! Zdálo se být rozhodnuto a zavánělo to debaklem. Kluci to ale nevzdali a na konci utkání přišla naše šestiminutovka, kdy jsme dokázali třikrát skórovat. Měli jsme potom ještě možnost strhnout vedení na naší stranu, ale hosty podržel Cihlář. V penaltách pak byli uspěšnější hosté.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Zápas s divokým výsledkem i průběhem začal tak, že jsme do páté minuty šli dvakrát sami na branku, ale nevyřešili jsme to gólově. Soupeř nás potrestal dvěma góly. Reagoval jsem střídáním dvou hráčů, vůbec ne tím, že by nezvládli zápas, ale změnil jsem rozestavení a to nám pomohlo. Do poločasu jsme otočili a vedli jsme 2-3. Ve druhém poločase jsme během dvaceti minut dali další dvě branky. V tu chvíli jsme kontrolovali hru a šli jsme dvakrát sami na branku. Nedali jsme, možná jsme to podcenili. Pak přišla desetiminutovka, kdy jsme tvrdě doplatili na naše nevyužité šance a domácí nám dokázali dát tři branky. To byl pro nás hodně velký šok. Přestože jsme v závěrečném penaltovém rozstřelu získali druhý bod, tak pro mě je zklamáním, že jsme nevyhráli. Domácí tým byl nebezpečný ve standardních situacích a v našem velkém vápně. Rozhodči Vala odpiskal zápas s přehledem.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - L. Brtník [-] , O. Chábera [-] , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] (83. A. Durňák [-] ) , P. Benda [-] , J. Roth [-] , M. Čapek [-] (63. M. Vondráček [-] ) , Z. Vokáček [-] , J. Lindner [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Železný [-] , V. Lukáš [-] (34. M. Materna [-] ) , T. Chudoba [-] , T. Plaček [-] - R. Michálek [-] (34. J. Konůpek [-] ) , L. Mužík [-] , M. Novák [-] , M. Modrovič [-] - T. Jedlička [-] - M. Štégl [-]

ŽK: 38. T. Borovička , 57. Z. Vokáček , 60. L. Sobotka - 43. M. Štégl .
Hráči zápasu: O. Chábera , J. Roth - M. Materna .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.